Închide meniul

U Cluj transferă un fost jucător de la Rapid, chiar după victoria din Giuleşti! Întăriri pentru liderul din Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2024, 17:30

Reclamă
U Cluj transferă un fost jucător de la Rapid, chiar după victoria din Giuleşti! Întăriri pentru liderul din Liga 1

U Cluj transferă un fost jucător de la Rapid, chiar după victoria din Giuleşti

Jucătorii lui U Cluj se bucură la un meci / Profimedia Images

U Cluj transferă un fost jucător de la Rapid, chiar după victoria din Giuleşti. Liderul la zi al campionatului este la un pas să ajungă la o înţelegere cu Răzvan Oaidă, jucător care recent s-a despărţit de giuleşteni, deşi mai avea un an de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj şi-a consolidat poziţia de lider din Liga 1, după ce a învins-o pe Rapid, scor 2-0, în etapa a noua. Clujenii lui Ioan Ovidiu Sabău au rămas neînvinşi, în Liga 1.

U Cluj transferă un fost jucător de la Rapid, chiar după victoria din Giuleşti

U Cluj l-a deturnat pe Răzvan Oaidă din drumul spre UTA, anunţă jurnalistul Emanuel Roşu, citat de gsp.ro. Mijlocaşul a fost aproape să semneze cu arădenii, fiind dorit de Mircea Rednic.

Oaidă este aşteptat acum să semneze cu clujenii lui Ioan Ovidiu Sabău. La U Cluj, mijlocaşul ar urma să se lupte pentru un loc în primul 11 cu Ovidiu Popescu şi Gabriel Simion, ceilalţi doi închizători din lotul clujenilor.

Răzvan Oaidă a mai fost dorit, pe lângă UTA, şi de Gloria Buzău, înainte ca U Cluj să intre „pe fir” şi aproape să ajungă la o înţelegere cu el.

Reclamă
Reclamă

Oaidă, ajuns la 26 de ani, s-a despărţit de Rapid după revenirea lui Marius Şumudică în Giuleşti. Mijlocaşul a evoluat un sezon la formaţia de sub Grant, fiind transferat în vara trecută, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu FCSB.

U Cluj este lider detaşat în Liga 1, după nouă etape disputate. Clujenii au 21 de puncte, având patru victorii în ultimele patru meciuri. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Oţelul, însă şi un meci în plus.

Ioan Ovidiu Sabău, reacţie după Rapid – U Cluj 0-2

Ioan Ovidiu Sabău a fost cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Antrenorul „șepcilor roșii” a tras și un semnal de alarmă pentru jucători, după victoria din Giulești.

Reclamă

„(n.r. I-aţi stricat revenirea lui Marius Şumudică. Cum aţi pregătit tactic să puteţi să câştigaţi?) În primul rând vreau să îmi felicit jucătorii. Înseamnă că suntem o echipă pregătită, continuăm povestea frumoasă. Ne bucurăm de aceste momente. Ştiam că vor pune presiune, ajutaţi şi de public. Au avut câteva situaţii să marcheze, am reuşit să contracarăm.

A fost o presiune foarte mare. Vreau să-i felicit pe jucători, a fost un test. Au simţit în unele momente presiunea foarte mare. Până la urmă am reuşit, în a doua repriză am jucat mult mai bine. Ne-am creat două-trei situaţii, puteam face 3-0. Au avut şi ei două acţiuni periculoase, la 2-0.

(n.r. A mai fost vreodată U Cluj într-o astfel de ipostază, pe locul 1?) Nu, n-a mai fost, de 3 etape sunt pe primul loc. Sper ca jucătorii să nu se mulţumească, să ne calificăm în play-off, să ne bucurăm de fotbal, să îi facem fericiţi pe suporterii noştri.

Să ne antrenăm la fel de bine cum am făcut-o. Şi să îndreptăm ce nu am făcut bine, pentru că au existat şi în acest meci anumite lucruri care nu au fost bune. Analizăm, sigur, au fost multe lucruri foarte bune, dar au existat şi lucruri care nu au funcţionat şi pe care trebuie să le corectăm”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la digisport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:11

Daniel Niculae ştie care e cea mai mare problemă de la Rapid: „E foarte greu!” Mesaj direct despre Marius Şumudică

21:10

Kenan Yildiz, execuţie fabuloasă la primul gol al noului sezon din Champions League! L-a depăşit pe Del Piero în Juventus – PSV

21:00

VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei

20:30

LIVE TEXTJuventus – PSV 3-0 şi Young Boys – Aston Villa 0-2. AC Milan – Liverpool, meciul serii din Champions League (22:00)!

20:20

Lovitură uriaşă dată de Rapid! Luis Alfonso Santos Silva, convins să lase Barcelona pentru a antrena handbalistele din Giuleşti

19:55

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo: „Va fi şi mai bun!”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 6 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului
Citește și