Închide meniul

Tatăl lui Sergio Perez a fost internat de urgenţă, după accidentul pilotului din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2024, 18:27

Reclamă
Tatăl lui Sergio Perez a fost internat de urgenţă, după accidentul pilotului din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Tatăl lui Sergio Perez a fost internat de urgenţă, după accidentul pilotului din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Sergio Perez/ Profimedia

Tatăl lui Sergio Perez a fost internat de urgenţă, după accidentul pilotului din finalul cursei din Marele Premiu al Azerbaidjanului. Antonio Perez a leşinat, la scurt timp după cursă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Perez a făcut accident cu Carlos Sainz, cu un tur înainte de finalul cursei de la Baku. Cei doi au fost OUT din cursă, ciocnirea fiind una violentă.

Tatăl lui Sergio Perez a fost internat de urgenţă, după accidentul pilotului din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Tatăl lui Sergio Perez a urmărit cursa fiului său din Mexic, acolo unde locuieşte. Imediat după accidentul fiului său, coincidenţa a făcut ca lui Antonio Perez să i se facă rău. Acesta a fost găsit inconştient în baie, notează Marca.com.

Agenţii lui Sergio Perez au confirmat ulterior că tatăl pilotului a fost transportat de urgenţă la spital. Sursa menţionată mai sus notează faptul că Antonio Perez a suferit angină pectorală, ceea ce înseamnă dureri puternice de inimă.

Pe pagina sa de Instagram, echipa de comunicare a pilotului a oferit câteva detalii: „Domnul Pérez Garibay este într-o stare stabilă, dar rămâne sub supraveghere medicală la terapie intensivă. Specialiştii care se ocupă de el au indicat că starea sa continuă să fie monitorizată foarte îndeaproape”.

Reclamă
Reclamă

Antonio Perez se află în continuare internat în spital, unde se recuperează, starea sa fiind una stabilă.

Sergio Perez se pregăteşte de următorul Mare Premiu, care se va desfăşura la Singapore, în perioada 20-22 septembrie. Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY, de la ora 14:45.

Având dificultăţi în acest sezon la volanul Red Bull-ului său, mexicanul în vârstă de 34 de ani ocupă în prezent locul şapte în clasamentul piloţilor, la mare distanţă de coechipierul său Max Verstappen.

Reclamă

Accidentul lui Sergio Perez cu Carlos Sainz, din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Sergio Perez, dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Sergio Perez a fost dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului. Pilotul mexican a ratat şansa unui rezultat foarte bun la Baku pe final de cursă. Perez şi Sainz au fost implicaţi într-un accident în penultimul tur, accident care le-a compromis cursa.

Chiar dacă este pe locul 8 în clasamentul piloţilor, Sergio Perez joacă un rol crucial în lupta pentru titlul la constructori, alături de Max Verstappen şi Red Bull. Constructorul austriac a coborât pe locul 2 după victoria lui Oscar Piastri de la Baku.

Mexicanul şi-a găsit cu greu cuvintele, fiind conştient că acest accident poate cântări serios în lupta pentru titlul la constructori. De asemenea, Perez a declarat că Sainz s-a mişcat prea devereme:

Chiar e păcat ce s-a întâmplat. Nu mai am cuvinte pentru că acest accident ne costă foarte multe puncte. Este un dezastru pentru lupta la titlu. Cu siguranţă aveam mai multe lucruri de oferit în acest weekend.

În opinia mea, Carlos s-a mişcat prea devreme pentru a rămâne în urma lui Charles. A fost un moment nepotrivit”, a declarat Sergio Perez, după Marele Premiu al Azerbaidjanului, la skysports.com.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:31

Aston Villa a dat recital în primul meci de Champions League, după 41 de ani! „Coşmarul” României de la EURO a fost omul meciului

21:55

LIVE TEXTAC Milan – Liverpool 1-1, meciul serii din Champions League! Real Madrid – Stuttgart 0-0, Bayern – Dinamo Zagreb 2-0

21:47

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

21:11

Daniel Niculae ştie care e cea mai mare problemă de la Rapid: „E foarte greu!” Mesaj direct despre Marius Şumudică

21:10

Kenan Yildiz, execuţie fabuloasă la primul gol al noului sezon din Champions League! L-a depăşit pe Del Piero în Juventus – PSV

21:00

VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 4 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 5 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 6 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului
Citește și