Închide meniul
VIDEO

Helmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2024, 21:47

Reclamă
Helmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

Helmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez

Sergio Perez şi Carlos Sainz/ Profimedia

Helmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez din Marele Premiu al Azerbaidjanului. Oficialul de la Red Bull consideră că pilotul de la Ferrari a schimbat brusc direcţia, ceea ce a cauzat accidentul din finalul cursei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Sainz şi Sergio Perez au încheiat Marele Premiu al Azerbaidjanului, cu două tururi mai devreme. Cei doi piloţi se luptau pentru ultimul loc de pe podium şi au făcut accident.

Helmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez

Helmut Marko a transmis că Sergio Perez şi-a păstrat direcţia, iar Carlos Sainz a fost cel care a virat brusc către stânga. Oficialul a anunţat noi schimbări la Red Bull, fiind dezamăgit de faptul că echipa trebuie să-şi schimbe strategia înaintea Marelui Premiu din Singapore.

„Văd că Sainz a făcut brusc o mişcare către stânga, mişcare care a fost cauza accidentului. Nu cred că e nevoie să se provoace aşa ceva, cu două tururi înainte de final. Perez a ieşit din viraj mult mai bine. Bineînţeles că Sainz nu a făcut-o intenţionat, şi-a păstrat direcţia.

Dacă așa ceva li se întâmpla începătorilor, nu ar fi fost o surpriză, dar nu li se poate întâmpla unor piloţi cu atât de multă experienţă.

Reclamă
Reclamă

Ne-a costat multe puncte. Acum, la Singapore va fi mult mai dificil, e păcat. Vom vedea dacă putem reorganiza maşina. O vom ‘reasambla’, dar nu aşa cum ne-am fi dorit, în special ce ne-am propus pentru antrenamentele din Singapore, acum nu mai e posibil. Deci este un regres uriaş”, a declarat Helmut Marko, conform marca.com.

Sergio Perez, dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Sergio Perez a fost dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului. Pilotul mexican a ratat şansa unui rezultat foarte bun la Baku pe final de cursă. Perez şi Sainz au fost implicaţi într-un accident în penultimul tur, accident care le-a compromis cursa.

Mexicanul şi-a găsit cu greu cuvintele, fiind conştient că acest accident poate cântări serios în lupta pentru titlul la constructori. De asemenea, Perez a declarat că Sainz s-a mişcat prea devereme:

Reclamă

„Chiar e păcat ce s-a întâmplat. Nu mai am cuvinte pentru că acest accident ne costă foarte multe puncte. Este un dezastru pentru lupta la titlu. Cu siguranţă aveam mai multe lucruri de oferit în acest weekend.

În opinia mea, Carlos s-a mişcat prea devreme pentru a rămâne în urma lui Charles. A fost un moment nepotrivit”, a declarat Sergio Perez, după Marele Premiu al Azerbaidjanului, la skysports.com.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15 18 sept.

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen

23:36

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid! A ajuns la cifre fabuloase: „E doar începutul!”

23:20

Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii!

22:55

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

22:31

Aston Villa a dat recital în primul meci de Champions League, după 41 de ani! „Coşmarul” României de la EURO a fost omul meciului

21:11

Daniel Niculae ştie care e cea mai mare problemă de la Rapid: „E foarte greu!” Mesaj direct despre Marius Şumudică

1 VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 „O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor 5 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer” 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și