Închide meniul

„A fost o seară mare!” Kylian Mbappe, în extaz după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 septembrie 2024, 8:29

Reclamă
„A fost o seară mare! Kylian Mbappe, în extaz după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Kylian Mbappe, în extaz după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Profimedia

Kylian Mbappe a fost în extaz după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League. Mbappe a deschis scorul în partida cu Stuttgart, câştigată de campioana Europei cu scorul de 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a făcut şi o promisiune uriaşă fanilor. Acesta a spus că poate marca multe goluri. Mbappe a marcat 5 goluri pentru Real Madrid în toate competiţiile.

Kylian Mbappe, în extaz după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

„A fost o seară mare, am intrat cu gândul să câştigăm. A fost un meci dur, dar aceasta este Champions League, este mereu dificil. Am câştigat acasă primul meci. Ştim că UEFA Champions League s-a schimbat şi avem nevoie de victorii rapide pentru a ne califica. Meciul a fost dificil pentru că ei au jucat bine. În a doua repriză am pus presiune, ne-am făcut jocul şi am marcat rapid primul gol. Apoi meciul a fost unul pe contre, ei au început să atace. Pot marca mai multe goluri. Știu că o voi face. Sunt fericit aici”, a spus Kylian Mbappe după Real Madrid – Stuttgart 3-1.

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid! A ajuns la cifre fabuloase: „E doar începutul!”

Kylian Mbappe a marcat primul său gol în Champions League, în tricoul lui Real Madrid. Starul francez a deschis scorul pentru „galactici” în duelul cu Stuttgart. Kylian Mbappe a ajuns la nu mai puţin de patru goluri marcate la Real Madrid, în trei meciuri. Starul francez a semnat cu echipa de pe Santiago Bernabeu în vară, după despărţirea de PSG.

Real Madrid a primit vizita celor de la Stuttgart, în primul meci din faza grupei de Champions League. Prima repriză a fost un echilibrată, germanii având o ocazie uriaşă. În minutul 29, şutul puternic al lui Deniz Undav a fost deviat în bară de fundaşii madrilenilor.

Reclamă
Reclamă

Ulterior, în minutul 36, arbitrul Halil Umut Meler a dictat penalty, după un duel între Jude Bellingham şi Maximilian Mittelstadt. După consultarea VAR-ului, centralul a revenit asupra deciziei sale şi nu a mai dictat penalty.

Ulterior, după doar 21 de secunde scurse din repriza a doua, Kylian Mbappe a ieşit la rampă. Starul francez a punctat cu o reluare din faţa porţii, din pasa lui Rodrygo.

Starul francez a ajuns astfel la cinci goluri marcate pentru Real Madrid, în şapte meciuri jucate, în toate competiţiile. La doar două minute distanţă după ce a marcat, Mbappe a avut o ocazie uriaşă. Şutul său periculos din interiorul careului a fost respins in extremis de portarul lui Stuttgart.

Reclamă

Fanii lui Real Madrid au reacţionat imediat pe contul oficial de Twitter al echipei, după golul marcat de Kylian Mbappe: „E incredibil”, „Alt motiv pentru care e cel mai bun”, „Şi e doar începutul”, au fost doar câteva dintre reacţiile suporterilor madrilenilor.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:02

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

13:48

„Este haos!” Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid: „Ce să facă şi Marius Şumudică?!”

13:16

Stefano Pioli e noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr. Vine să ia Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY

13:00

LIVE VIDEOUlsan – Kawasaki se joacă ACUM în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei. Shanghai Port – Johor (15:00)

12:30

Federaţia Română de Handbal a anunţat lotul României pentru cele două amicale cu Ungaria

11:58

A murit Salvatore „Toto” Schillaci! Eroul Italiei de la Mondialul din 1990 avea 59 de ani

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 5 Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!” 6 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer”
Citește și