Închide meniul

Daniele de Rossi a fost dat afară de la Roma! Cutremur de proporţii în Serie A

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 septembrie 2024, 11:42

Reclamă
Daniele de Rossi a fost dat afară de la Roma! Cutremur de proporţii în Serie A

Daniele de Rossi a fost dat afară de la Roma! Cutremur de proporţii în Serie A

Profimedia

Daniele de Rossi a fost dat afară de la Roma! Cutremur de proporţii în Serie A. Roma a avut un start de sezon dezastruos: cu 3 remize şi o înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS Roma a anunţat, miercuri, că l-a demis pe antrenorul principal Daniele De Rossi, după ce echipa nu a înregistrat nicio victorie în primele patru meciuri din actuala ediţie de campionat.

Daniele de Rossi a fost dat afară de la Roma

De Rossi, care a petrecut aproape două decenii la Roma ca jucător, a preluat funcţia de antrenor principal în ianuarie, după ce Jose Mourninho a fost concediat. El a semnat o prelungire a contractului până în 2027 în iunie, scrie news.ro. De Rossi a venit la AS Roma în locul lui Jose Mourinho.

„Daniele De Rossi a fost eliberat din funcţia de antrenor principal al primei echipe„, a precizat Roma într-un comunicat. „Decizia clubului este luată în interesul echipei, pentru a reveni pe calea dorită cât mai curând posibil, într-un moment în care sezonul este încă în primele etape”.
Născut la Roma şi crescut în sectorul juvenil al echipei romane, De Rossi a debutat în prima echipă în 2001 şi s-a impus rapid ca unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume.

De Rossi a jucat 616 meciuri la Roma, devenind căpitan şi marcând 63 de goluri în toate competiţiile. El este al doilea jucător cu cele mai multe prezenţe din istoria clubului.

În timpul petrecut la Roma a câştigat Coppa Italia de două ori, în 2007 şi 2008, şi o Supercupă a Italiei în 2007.

Reclamă
Reclamă

Pe lângă cariera sa extraordinară la Roma, De Rossi a avut o carieră excepţională la echipa naţională. El a jucat 117 meciuri în tricoul Italiei. A participat la opt turnee internaţionale majore, câştigând Cupa Mondială în 2006 alături de coechipierii Francesco Totti şi Simone Perrotta.

După ce s-a retras din activitatea de jucător de fotbal, De Rossi a făcut parte din staff-ul tehnic al Italiei la Campionatul European disputat în 2021 şi încheiat cu victoria azzurrilor pe Wembley, la 11 iulie, înainte de experienţa sa ca antrenor al echipei Spal în sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:39

„A suferit enorm, în tăcere!” Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!”

16:32

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

16:30

LIVE VIDEOShanghai Port – Johor se joacă ACUM în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei. Show total în repriza secundă!

16:04

FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată

14:02

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

13:48

„Este haos!” Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid: „Ce să facă şi Marius Şumudică?!”

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 6 Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”
Citește și