Închide meniul

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2024, 14:02

Reclamă
Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul - Dinamo

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul - Dinamo

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo îi va face fericiţi pe fanii din Ştefan cel Mare. Dennis Politic are şanse considerabile să evolueze, el reluând deja antrenamentele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Politic s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, cu mai mult de o lună în urmă. Până atunci, el înscrisese trei goluri.

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

„Dennis Politic și Petru (n.r. – Neagu) au început antrenamentele cu echipa de la începutul acestei săptămâni, fac antrenamente normale cu echipa. Despre ceilalți jucători, avem încă două zile până la meci, vom vedea situația lor și vom decide mâine.

Trebuie să continuăm să jucăm fotbal de bună calitate, să progresăm la anumite aspecte pe care trebuie să le îmbunătățim. Toată lumea știe că va fi greu, dar mergem acolo să încercăm să câștigăm punctele.

Mâine mai avem un antrenament, până la începerea meciului avem mai mult de 48 de ore. Avem mai mult decât suficient timp să găsim cea mai bună soluție posibilă pentru acest meci”, a spus Kopic, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Reclamă

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dennis Politic dă cărţile pe faţă după ce Dinamo a avut un început de sezon excelent. „Câinii roşii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul precedent, dar lucrurile stau mult mai bine acum.

Stau mai bine şi pentru Dennis Politic, cel care, înainte de accidentare, a marcat deja 3 goluri în 5 etape din Liga 1. Anul trecut, el şi-a trecut în cont 6 reuşite. Atacantul cotat la 650.000 de euro e cu gândul la cupele europene.

„În primul rând, nu ne mai raportăm la ce a fost sezonul trecut, sezonul ăsta este un nou start, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, am început sezonul foarte bine şi chiar credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul sezoonul acesta.

Reclamă

Lăsând la o parte ce s-a întâmplat în trecut, nu vrem să fim în aceeaşi situaţie, tocmai asta ne-a şi motivat. Noi sperîm cât de curând să ajungem în Europa, încercăm să aducem Dinamo acolo unde îi este locul şi cred că primul pas este s-o aducem din nou în play-off.

Unitatea grupului şi cred că au venit jucători cu o energie nouă şi suntem forte motivaţi la fiecare meci. Avem o atmosferă foarte bună în grup.

Încrederea e din ambele părţi, am simţit încredere din partea conducerii, antrenorului şi la rândul meu am încredere că putem să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus atât pentru sezonul ăsta, cât şi în viitorul apropiat”, a spus Denis Politic, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

18:32

Manchester City – Inter LIVE TEXT (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor! PSG caută să debuteze cu victorie în noul format

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

18:14

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

17:27

Manchester United îşi face stadion de 2 miliarde de lire sterline şi „donează” Old Trafford. Ce echipă primeşte arena de 114 ani

17:20

Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și