Închide meniul
Foto

Imagini copleşitoare la înmormântarea lui Gigi Mulţescu. În frunte cu Kopic, actualii jucători i-au adus un ultim omagiu

Publicat: 18 septembrie 2024, 14:06

Reclamă
Imagini copleşitoare la înmormântarea lui Gigi Mulţescu. În frunte cu Kopic, actualii jucători i-au adus un ultim omagiu

Imagini copleşitoare la înmormântarea lui Gigi Mulţescu. În frunte cu Kopic, actualii jucători i-au adus un ultim omagiu

Imagini AntenaSport

Imagini copleşitoare la înmormântarea lui Gigi Mulţescu. În frunte cu Zeljko Kopic, actualii jucători i-au adus un ultim omagiu fostului mare jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualii jucători de la Dinamo, în frunte cu antrenorii Zeljko Kopic şi Florentin Petre, au mers la biserică pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Gigi Mulţescu.

Imagini copleşitoare la înmormântarea lui Gigi Mulţescu

Antrenorul, dar şi actualii jucători au fost extrem de apăsaţi de impactul emoţional al momentului. Şi Mihai Stoichiţă, un bun prieten cu Gigi Mulţescu, a ţinut să îi aducă un ultim omagiu.

Cristi Borcea, mesaj emoționant după moartea lui Gigi Mulțescu! Cum a caracterizat legenda care s-a stins la 72 de ani

Cristi Borcea a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Gigi Mulțescu! Fostul președinte al lui Dinamo l-a caracterizat pe fostul jucător și antrenor al „câinilor” în câteva cuvinte.

”Condoleanțe familiei. Nea Gigi a fost un mare jucător, a reprezentat enorm pentru Dinamo și ca jucător, și ca antrenor. A fost un om de o inteligență rară și care și-a dedicat viața lui Dinamo. Avea inteligență nativă, a avut-o și în teren, și ca antrenor”, a spus Cristi Borcea.

Reclamă
Reclamă

Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fostul fotbalist

Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare după moartea fostului mare fotbalist. Fostul mare jucător de la Dinamo a murit la vârsta de 72 de ani, după o lungă suferinţă. Sonia şi Gigi Mulţescu au avut o căsnicie de 51 ani. Ultimii ani au fost unii extremi de grei pentru Sonia şi Gigi Mulţescu. Fostul mare fotbalist a luptat până în ultima clipă cu o boală cumplită: Alzheimer.

„Tot timpul îmi povestea multe despre fotbal. Noi comentam foarte mult meciurile lui. Când ajungea acasă, ne aşezam şi comentam ce a făcut jucătorul ăla, cine a jucat bine, cine a jucat mai rău, ce a greşit ăla.  Eu cunosc persoane şi psihiatra cunoaşte persoane care au Alzheimer, pe care îi tratează de ani de zile. Dar boala lui Gigi a fost foarte accelerată. Îmi dădeam seama de la o zi la alta, când pierdeam câte ceva din el.

Nu mai eram persoana cu care puteam să conversez. Dar m-am mulţumit că era lângă mine. Cumpăram rebusuri la fel, făceam concursuri care termină primul. Aveam preocupări comune. Citeam cărţi şi le-am comentat. Dar nu i-a mai făcut plăcere să facă nimic. Nici să se uite la televizor, la meciuri. Sunt rezerve plătite şi care costă o căruţă de bani. Toată ziua erau cu ochii pe el. Dar nu mai înţelegeam ce îmi spunea în ultimele săptămâni. Îmi spunea câte ceva, dar era cu totul pe lângă subiect. Eu îi mai ziceam o poezie, să mă asculte. Dar el avea lumea lui”, a spus Sonia Mulţescu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

18:14

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

17:27

Manchester United îşi face stadion de 2 miliarde de lire sterline şi „donează” Old Trafford. Ce echipă primeşte arena de 114 ani

17:20

Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie

16:39

„A suferit enorm, în tăcere!” Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și