Închide meniul

Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Boala lui a fost una accelerată! Nu mai înţelegeam ce spune”

Publicat: 15 septembrie 2024, 18:17

Reclamă
Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Boala lui a fost una accelerată! Nu mai înţelegeam ce spune

Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare

Hepta

Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare după moartea fostului mare fotbalist. Fostul mare jucător de la Dinamo a murit la vârsta de 72 de ani, după o lungă suferinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sonia şi Gigi Mulţescu au avut o căsnicie de 51 ani. Ultimii ani au fost unii extremi de grei pentru Sonia şi Gigi Mulţescu. Fostul mare fotbalist a luptat până în ultima clipă cu o boală cumplită: Alzheimer.

Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare

„Ne-am căsătorit imediat după ce am dat Bacalaureatul. Apoi am mers la mare. Ne-am hotărât să mergem la mare, iar mama mi-a spus: `Aaa, cum să mergi aşa la mare, necăsătorită?`. Bun, atunci am spus că ne căsătorim. Au fost ani foarte frumoşi alături de Gigi. Cu trăiri intense, cu bucurii pe măsură. Cred că m-am consumat şi eu alături de el mai mult. Bucuriile şi necazurile lui le trăiam şi eu. Da, dar, Gigi m-a susţinut mereu. El a fost omul care m-a pus şi pe mine în valoare.

Tot timpul îmi povestea multe despre fotbal. Noi comentam foarte mult meciurile lui. Când ajungea acasă, ne aşezam şi comentam ce a făcut jucătorul ăla, cine a jucat bine, cine a jucat mai rău, ce a greşit ăla.  Eu cunosc persoane şi psihiatra cunoaşte persoane care au Alzheimer, pe care îi tratează de ani de zile. Dar boala lui Gigi a fost foarte accelerată. Îmi dădeam seama de la o zi la alta, când pierdeam câte ceva din el.

Nu mai eram persoana cu care puteam să conversez. Dar m-am mulţumit că era lângă mine. Cumpăram rebusuri la fel, făceam concursuri care termină primul. Aveam preocupări comune. Citeam cărţi şi le-am comentat. Dar nu i-a mai făcut plăcere să facă nimic. Nici să se uite la televizor, la meciuri. Sunt rezerve plătite şi care costă o căruţă de bani. Toată ziua erau cu ochii pe el. Dar nu mai înţelegeam ce îmi spunea în ultimele săptămâni. Îmi spunea câte ceva, dar era cu totul pe lângă subiect. Eu îi mai ziceam o poezie, să mă asculte. Dar el avea lumea lui„, a spus Sonia Mulţescu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu!

FRF anunţă că la meciurile rămase de disputat în această etapă de Liga 1 se vor ţine momente de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu, care a murit duminică, la 72 de ani.

Gigi Mulţescu a îmbrăcat de 15 ori tricoul echipei naţionale a României, în perioada 1974-1983.

În cariera sa, a evoluat pentru Jiul Petroşani, Dinamo, CSM Suceava, Rocar şi UTA Arad. Ca antrenor a activat la mai multe echipe din ţară, precum Dinamo, Timişoara, Sportul Studenţesc, Vaslui, Ceahlăul, Petrolul etc, dar şi în străinătate, în special în Turcia, unde le-a pregătit pe Samsunspor, Kayserispor, Ankaragucu şi Gaziantepspor, notează news.ro.

Reclamă

”Odihneşte-te în pace, nea Gigi! Familia fotbalului românesc îţi mulţumeşte şi îţi rămâne recunoscătoare pentru tot ceea ce ai oferit celui mai iubit sport!”, a notat frf.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:11

Costel Gâlcă, discurs dur după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0: „Trebuie să câştigăm aici! Am pierdut prea multe puncte”

21:10

LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Ocazie uriaşă pentru campioana Greciei. Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu

21:04

„Niciodată!” Nicuşor Bancu a răbufnit după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0: „Nu ştiu de ce am mai jucat”

21:00

LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 0-0. Derby „de foc” în Gruia! Băluţă, Radunovic şi Ştefănescu, rezerve. Mihai Popescu e titular

20:19

Poli Iași – Universitatea Craiova 2-0. Emil Săndoi, debut cu dreptul pe banca moldovenilor. Alex Mitriţă a ratat un penalty

20:04

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova! Execuţie deplorabilă a jucătorului oltenilor

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense 2-1. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes, de la 22:30 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 5 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 6 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial
Citește și