Închide meniul

„Am şi eu haterii mei!” Alexandru Tudorie a marcat împotriva fostei sale echipe, FCSB, şi s-a descătuşat: „Aşa le răspund eu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2024, 8:50

Reclamă
„Am şi eu haterii mei! Alexandru Tudorie a marcat împotriva fostei sale echipe, FCSB, şi s-a descătuşat: „Aşa le răspund eu!

Alexandru Tudorie a marcat împotriva fostei sale echipe, FCSB, şi s-a descătuşat

Alexandru Tudorie, în timpul interviului / AS.ro

Alexandru Tudorie a marcat împotriva fostei sale echipe, FCSB, şi s-a descătuşat la finalul partidei. Atacantul în vârstă de 28 de ani i-a adus un punct Petrolului, cu reuşita din minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudorie a fost şi cel care a scos eliminarea lui Mihai Popescu, din minutul 30. Fotbalistul „lupilor” a fost lovit cu cotul în cap de fundaşul central al campioanei şi a fost umplut de sânge. „Centralul” Rareş Vidican a decis să scoată cartonaşul roşu.

Alexandru Tudorie a marcat împotriva fostei sale echipe, FCSB, şi s-a descătuşat

Tudorie a rămas pe teren şi a sărbătorit la maximul golul marcat la ultima fază a meciului din Ghencea. A ţinut să afirme că a avut nevoie de copci pentru a i se opri sângerarea.

Mă bucur că am reuşit să scoatem un punct, a fost un meci dificil. Am atacat încontinuu după ce au rămas ei în 10. M-a cusut mai devreme, am o poză, o să v-o trimit. Nu e o zgârietură, e tăietură mare.

Am muncit, mă bucur că am şi marcat. Acum trebuie să ne gândim la următorul meci de acasă, trebuie să câştigăm neapărat. Am jucat cu campioana anului trecut, ei s-au retras, s-au apărat foarte bine. Am suferit puţin şi la ultima pasă, ultima centrare, nu prea ne-au ieşit, dar până la urmă a venit acest gol şi s-a terminat egal.

Reclamă
Reclamă

(Bucuria de după gol a fost pentru cineva anume?) Nu… am şi eu haterii mei şi le-am demonstrat încă o dată că sunt un jucător important pentru echipă. Nu mă deranjează criticile, chiar mă motivează. Aşa le răspund eu, pe teren!

Chiar şi ultima dată, când eram la Sepsi şi am jucat împotriva FCSB-ului, am înscris pe Naţional Arena. Mă bucur de fiecare gol, nu neapărat că e cu FCSB. Asta e treaba mea, de atacant, să marchez. (Îţi e dor de vremurile de la FCSB?) Nu ştiu, sunt… e campioana, sunt poate şi alte condiţii, dar acum sunt la Petrolul„, a declarat Alexandru Tudorie.

Mihai Stoica a dat de pământ cu Rareş Vidican, după FCSB – Petrolul 1-1

MM este convins că toate deciziile arbitrului au fost împotriva FCSB-ului şi nu îşi explică de ce Mihai Popescu a fost eliminat în minutul 30. Oficialul roş-albaştrilor este convins că „centralul” a validat un gol marcat incorect de Tudorie, în minutul 90+4.

Reclamă

„Viciere de rezultat, de mult nu am mai văzut așa ceva. Decizii clare, toate greșite și într-o singură direcție. Cartonașul roșu este, de fapt, galben. Roșu este dacă folosește cotul ca o armă. Nu judecăm cu aceeași măsură când Jyry lovește cu cotul. Olaru a fost lovit cu cotul în cap.

Cum să nu fluieri tu când îi pui talpa pe gleznă? OK, VAR nu poate să intervină. Dar trebuia să intervină și Vidican. Se vede clar cum jucătorul Petrolului intră în Târnovanu, se vede clar. De ce nu dai fault în atac? Este mingea în joc, atacantul intră în portar. Fault clar!

Am pierdut două puncte care contează enorm. Nu spun că trebuie să fim tratați altfel pentru că reprezentăm țara în a doua competiție europeană. Dar toate deciziile au fost împotriva noastră”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Şi Gigi Becali a insistat că Târnovanu a fost faultat. În minutul 90+4, Tudorie a marcat după ce Târnovanu a scăpat o minge trimisă în careu de pe partea dreaptă.

Am câştigat 1-0, ăsta nu e gol. Eu nu pun golul ăsta. E fault clar la portar. N-are nicio vină nici Târnovanu. Dădeam vina pe Târnovanu, dar nu are vină, e fault clar la portar.

(n.r.: Cine v-a plăcut azi?) Nu pot să spun. Mie toată echipa mi-a plăcut astăzi. Nu pot să spun. Au muncit. În prima repriză nu au contat (n.r: cei de la Petrolul). Golul ăla nu e, că e gol de furăciune.

Sunt împotriva lui Becali. Bine, mă, fiţi voi împotriva mea, să fie Dumnezeu cu mine”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și