Închide meniul

Kylian Mbappe și Jude Bellingham, scoși din minți de arbitru în Real Madrid – Espanyol 4-1. Ameninţările surprinse de camerele TV

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2024, 10:01

Reclamă
Kylian Mbappe și Jude Bellingham, scoși din minți de arbitru în Real Madrid – Espanyol 4-1. Ameninţările surprinse de camerele TV

Kylian Mbappe și Jude Bellingham au fost scoși din minți de arbitrul Munuera Montero. Ce s-a întâmplat pe Santiago Bernabeu

Jude Bellingham şi Kylian Mbappe au protestat la o decizie a arbitrului / Profimediaimages

Kylian Mbappe și Jude Bellingham au fost scoși din minți de arbitru în meciul Real Madrid – Espanyol, scor 4-1, din etapa a 6-a din La Liga. Cei doi jucători ai campioanei Spaniei au riscat să fie eliminaţi de „centralul” Munuera Montero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 54, Courtois a fost autorul unui autogol şi „galacticii” au fost conduşi pe Bernabeu. Au reuşit o revenire spectaculoasă şi au marcat de patru ori în poarta apărată de Joan Garcia.

Kylian Mbappe și Jude Bellingham, scoși din minți de arbitru în Real Madrid – Espanyol 4-1

Totuşi, au fost mulţi nervi pe teren încă din prima repriză. Kylian Mbappe a reacţionat nervos după ce a fost surprins într-o poziţie de ofsaid. Starul francez a protestat, făcând un gest din mână prin care şi-a manifestat nemulţumirea, şi a văzut cartonaşul galben.

La pauză, în drumul spre vestiare, Mbappe i-a cerut explicaţii lui Montero. A considerat că nu merita să fie avertizat. Discuţia dintre ei a continuat în repriza secundă, când atacantul Realului a fost ameninţat că va fi eliminat. Camerele TV au surprins un dialog între cei doi.

Hei, Kylian (n.r. i-a făcut gesturi să se oprească). Îţi asumi un risc, Kylian!„, i-a strigat Munuera Montero, potrivit marca.com.

Reclamă
Reclamă

Şi Jude Bellingham a fost în scandal cu arbitrul andaluz. Mijlocaşul lui Ancelotti a protestat că nu a primit un fault şi a fost avertizat. Bellingham i-a strigat imediat: „Ce r***t!„. A scăpat fără să vadă roşu. La aceeaşi fază a primit cartonaş şi Vinicius.

În cele din urmă, Kylian Mbappe a reuşit un assist şi un gol din penalty. Francezul şi-a regăsit ritmul şi are 4 goluri în 6 meciuri din campionatul Spaniei. A punctat şi în Champions League.

Real Madrid – Espanyol 4-1

Real Madrid a învins, sâmbătă seară, acasă, cu scorul de 4-1, echipa Espanyol, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Spaniei, în care a revenit de la 0-1.

Reclamă

Golul oaspeţilor a fost marcat de Courtois, în minutul 54, în propria poartă.

Madrilenii au revenit şi s-au impus datorită golurilor lui Carvajal ’58, Rodrygo ’75, Vinicius Junior ’78 şi Mbappe ’90 (penalty).

Alte rezultate din LaLiga:

  • Valladolid – Real Sociedad 0-0
  • Osasuna – Las Palmas 2-1
  • Valencia – Girona 2-0

Partidele Getafe – Leganes, Athletic Bilbao – Celta Vigo, Villarreal – FC Barcelona şi Rayo Vallecano – Atletico Madrid se vor disputa duminică, iar confruntarea Betis – Mallorca este programată luni.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și