Închide meniul
Foto

Viaţa unui elveţian în România. S-a mutat în această vară în Bucureşti: „Traficul este interesant!” Ce l-a uimit la români

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 septembrie 2024, 16:54

Reclamă
Viaţa unui elveţian în România. S-a mutat în această vară în Bucureşti: „Traficul este interesant!” Ce l-a uimit la români

Viaţa unui elveţian în România. S-a mutat în această vară în Bucureşti: "Traficul este interesant!" Ce l-a uimit la români

Brittany Hockley este logodnica lui Benjamin Siegrist / Colaj Instagram

Viaţa unui elveţian în România. S-a mutat în această vară în Bucureşti. Este vorba de portarul celor de Rapid, Benjamin Siegrist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elveţianul din poarta Rapidului spune că s-a acomoedat în Bucureşti, oraş care are foarte multe locuri frumoase. A;a cum era de aştepta, traficul din Bucureşti i-a atras atenţia elveţianului de 32 de ani.

Viaţa unui elveţian în România. S-a mutat în această vară în Bucureşti

Orașul a fost bun cu mine până acum. Chiar mă bucur de vreme. Știu că pentru voi este puțin rece acum, dar pentru mine este de fapt destul de cald. Dar uitați, eu sunt fotbalist. Mă trezesc, merg la antrenament, apoi acasă. Nu e ca și cum vizitez din greu, în tururi, cu autobuze sau altele. Dar a fost o experiență interesantă.

Traficul este… interesant, cel puțin. Șoferia este puțin îndoielnică. Am găsit un oraș cu mult farmec, multe locuri frumoase, precum Centrul Vechi, cultură culinară. Este și un oraș nebun după fotbal, ceea ce este plăcut, ca oamenilor să le pese de ce facem„, a spus Benjamin Siegrist.

Acesta a făcut şi o promisiune uriaşă fanilor Rapidului. A spus că marea sa dorinţă este să câştige un trofeu în acest sezon cu Rapid.

Reclamă
Reclamă

„Ce vreau să vizitez? Finala Cupei și top 6! Celelalte locuri culturale le poți găsi pe Instagram. Dacă voi conduce în zonă, atunci grozav. Dar ce vreau să vizitez este sărbătorirea unui trofeu alături de fani. Este pe lista mea de lucruri de făcut”, a mai spus Siegrist.

Brittany Hockley, logodnica lui Benjamin Siegrist, s-a mutat în Bucureşti şi tocmai a trecut prin momente dificile

Chiar înaintea meciului Rapid – U Cluj, scor 0-2, Brittany a fost îngrozită de cutremurul care a avut loc în România. Seismul cu magnitudinea de 5.4 s-a produs în judeţul Buzău şi s-a resimţit şi în Capitală.

Logodnica portarului de la Rapid, care este celebră în Australia, a postat pe Insta Story mai multe clipuri în care le-a transmis urmăritorilor ei prin ce a trecut. Brittany, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) are aproape 250.000 de urmăritori.

Reclamă

Tocmai am experimentat primul cutremur din viaţa mea. Un adevărat cutremur! A fost nebunesc. Ben nu a fost aici pentru că este la echipă. Pur şi simplu stăteam aici şi am simţit că tot pământul a început să vibreze. Pereţii vibrau… m-am aşezat şi m-am întrebat: ‘Ce a fost asta?’. A fost ciudat!

După câteva secunde nu mai aveam niciun dubiu, chiar era un cutremur! Toată clădirea a început să se zguduie, lucrurile se mişcau prin casă. I-am trimis un mesaj lui Ben şi i-am spus: ‘Doamne, este un cutremur! Ce să fac? Ce fac oamenii când sunt cutremure?’. A avut 5.3 magnitudine, este destul de mare.

În ultima oră am căutat informaţii despre cutremure şi ce să fac dacă va mai avea loc unul. Dar se pare că Bucureştiul este capitala din Uniunea Europeană în care se produc cele mai multe cutremure. Nu ştiam asta! Ce am învăţat despre România: are un număr mare de urşi şi traficul este îngrozitor„, a reacţionat Brittany Hockley pe contul ei de Instagram.

Brittany Hockley este influencer şi a devenit cunoscută după ce a participat la un show TV. Ea l-a cunoscut pe Benjamin Siegrist pe o platformă de dating. După mai puţin de doi ani de relaţie, a fost cerută în căsătorie de goalkeeperul elveţian.

Siegrist a fost transferat de Rapid în mandatul lui Neil Lennon. El a rămas titular şi după venirea lui Marius Şumudică pe banca giuleştenilor. Portarul de 32 de ani are o cotă de piaţă de 500.000 de euro. A fost de două ori campion în Scoţia cu Celtic.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și