Închide meniul

Denis Alibec, mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău – Farul: „Să rămână la Ploiești!”

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2024, 19:28

Reclamă
Denis Alibec, mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău – Farul: „Să rămână la Ploiești!

Denis Alibec, mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău - Farul

Denis Alibec, în timpul unui turneu

Denis Alibec a transmis un mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău – Farul. Atacantul echipei antrenate de Gică Hagi nu și-a uitat prietenul, cu care se va duela în etapa următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a vorbit după victoria Farului cu Sepsi, scor 2-1, din etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1. Meciul a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Denis Alibec, mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău – Farul

Înaintea meciului cu Buzău, Denis Alibec a vorbit despre prietenul său, Constantin Budescu, legitimat la Gloria, despre care a spus că este un jucător extraordinar.

Totuși, atacantul lui Gică Hagi a transmis că speră ca Budescu să nu dea totul pe teren la meciul cu Farul. De asemenea, acesta i-a transmis lui „Budi”, în glumă, să rămână acasă, la Ploiești.

„Să sperăm că Budescu nu va da totul pe teren, că o lasă puțin mai moale. E un jucător extraordinar, sperăm să nu facă un meci bun. (n.r.-Îi transmiți un mesaj?) Să stea la Ploiești”, a declarat Denis Alibec, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Duelul dintre Gloria Buzău și Farul Constanța este programat pe data de 29 septembrie, de la ora 16:00. Meciul care contează pentru etapa cu numărul 11 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Farul – Sepsi 2-1

Formaţia Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de ALibec, în minutele 12 şi 52, din penalti. La al doilea gol, iniţial penaltiul a fost executat şi ratat de Grigoryan, însă lovitura a fost repetată de Alibec, deoarece la prima Niczuly nu a ţinut niciun picior pe linia porţii.

Reclamă

În minutul 31, de la gazde a fost eliminat Bălaşa.

Şi de la Sepsi a fost eliminat un jucător, El Sawy, în minutul 76.

Pe final, în minutul 90+2, pentru Sepsi a marcat Coman.

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Bălaşa, Gustavo Marins, Cr. Ganea – Radaslavescu (N. Popescu ’86), Dican (Cercel ’86), Vînă (Ţîru ’57) – Grigoryan (Nedelcu ’57), Alibec, Rivaldinho (Dănuleasa’35).

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ştefan (M. Coman ’70) – Oteliţă (El Sawy ’59), Alimi, Mino (Kallaku ’46), Neskovic (Dumitrescu  ’46)– Oberlin (Drăghiceanu ’82), Debeljuh, C. Matei. Antrenor: Valentin Suciu.

Cartonaşe galbene: Bălaşa ’18, ’31, Vînă ’34 / Mino ‘45+1, Niczuly ‘49

Cartonaşe roşii: Bălaşa ’31 / El Sawy ‘76

Arbitri: Szabolcs Kovacs – Alexandru Vodă, Alexandru Ioan Corb – Sorin Vădana

Camera VAR: Sebastian Colţescu, Bogdan Dumitrache

Observatori: Liviu Ciubotariu, Romulus Chihaia

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și