Închide meniul

Echipa Europei a câştigat Laver Cup 2024! Carlos Alcaraz, mesaj superb pentru Bjorn Borg după victoria decisivă

Alex Masgras Publicat: 23 septembrie 2024, 8:49

Reclamă
Echipa Europei a câştigat Laver Cup 2024! Carlos Alcaraz, mesaj superb pentru Bjorn Borg după victoria decisivă

Echipa Europei a câştigat Laver Cup 2024

Echipa Europei / Profimedia

Echipa Europei a câştigat Laver Cup 2024. Pentru a cincea oară, echipa condusă de Bjorn Borg a câştigat trofeul, chiar la ultima sa prezenţă la această competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz, în premieră la Laver Cup, a adus victoria pentru echipa Europei după victoria în faţa americanului Taylor Fritz.

Echipa Europei a câştigat Laver Cup 2024! Carlos Alcaraz a obţinut victoria decisivă

Echipa Europei a câştigat Laver Cup Berlin 2024, după ce Carlos Alcaraz l-a învins pe Taylor Fritz cu 6-2, 7-5, duminică, aducând victoria cu 13-11 la general pe Uber Arena.

Este al cincilea titlu Laver Cup pentru Echipa Europei, oferind un moment de neuitat pentru căpitanul Bjorn Borg, care îşi încheie mandatul cu un bilanţ de 5-2 în faţa vechiului rival, prieten şi căpitan al Echipei Lumii, John McEnroe.

Învingându-l pe Fritz, cel mai bine clasat jucător din echipa mondială, Alcaraz, a asigurat trei puncte şi a doua sa victorie la simplu din acest weekend plin de acţiune, în timpul căruia a obţinut un total de opt puncte.

Reclamă
Reclamă

Echipa Europei, care a început ziua cu un dezavantaj de 4-8, a reuşit o revenire impresionantă, condusă de Alcaraz şi Casper Ruud, care au triumfat în primul meci de dublu al zilei, în faţa lui Ben Shelton şi Frances Tiafoe.

Carlos Alcaraz către Bjorn Borg: „Am făcut-o pentru tine”

Deşi Daniil Medvedev a pierdut o luptă grea, decisă de un Laver breaker, împotriva lui Shelton, eroul local Alexander Zverev a menţinut speranţele Echipei Europei în viaţă, obţinând o victorie în faţa lui Tiafoe într-un alt Laver breaker.

„Am făcut-o pentru tine”, a spus Alcaraz îmbrăţişându-l pe Borg, după ce a fost înconjurat mai întâi de coechipierii săi extaziaţi, care au năvălit pe terenul negru iconic pentru a sărbători:

Reclamă

„Este minunat, evident că am venit aici cu un obiectiv, cu toţii, acela de a câştiga Laver Cup”, a spus tânărul de 21 de ani. „Aproape am pierdut, ştii, dar Sascha [Zverev] a venit cu un tenis foarte bun, şi mi-a dat şansa de a câştiga Laver Cup. Este foarte dificil să urmăreşti meciurile de afară, ştii, o mulţime de nervi, ne omoară”, a zâmbit el, potrivit news.ro.

„Întotdeauna este greu să joci cu Echipa Lumii la Laver Cup”, a spus Borg. „Sunt foarte mândru de echipa mea”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și