Închide meniul

Taylor Fritz şi-a scos pălăria în faţa lui Jannik Sinner, după finala de la US Open 2024: „Este cel mai bun jucător din lume”

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2024, 11:14

Reclamă
Taylor Fritz şi-a scos pălăria în faţa lui Jannik Sinner, după finala de la US Open 2024: „Este cel mai bun jucător din lume

Taylor Fritz şi-a scos pălăria în faţa lui Jannik Sinner, după finala de la US Open 2024: "Este cel mai bun jucător din lume"

Taylor Fritz şi Jannik Sinner / Profimedia

Taylor Fritz şi-a scos pălăria în faţa lui Jannik Sinner, după finala de la US Open 2024. Numărul 1 mondial a câştigat în premieră turneul de la New York şi şi-a trecut în cont al doilea titlu de Grand Slam al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner s-a impus în ultimul act cu 6-3, 6-4, 7-5, după 2 ore şi 17 minute de joc. Italianul a mai câştigat în acest an titlul de la Australian Open.

Taylor Fritz şi-a scos pălăria în faţa lui Jannik Sinner, după finala de la US Open 2024: „Este cel mai bun jucător din lume”

Tenismanul american Taylor Fritz a recunoscut că Jannik Sinner „este cel mai bun jucător din lume în prezent”, după ce italianul l-a învins, duminică, la New York, în finala turneului US Open.

„A fost un meci dificil. Am avut un plan, am aplicat bine unele lucruri, dar am făcut foarte greşit altele, de exemplu, nu am lovit mingea aşa de bine pe cât speram”, a afirmat americanul de 26 de ani, care a disputat prima sa finală de Mare Şlem.

„Mi-am ameliorat serviciul în setul al doilea, după ce am suferit în primul. În setul al treilea am reuşit să combin toate elementele, cu o lovitură de dreapta mai bună. Am fost în poziţia de a câştiga setul, dar el a jucat mai bine când am servit pentru set. Este cel mai bun jucător din lume în prezent”, a subliniat Fritz, potrivit agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă

„E este mult mai bun faţă de când l-am învins în două seturi la Indian Wells în 2021”, a mai spus americanul, adăugând: „în principal la serviciu”.

Taylor Fritz, cel mai bun turneu de Grand Slam al carierei

Taylor Fritz, care nu depăşise până acum sferturile de finală la turneele de Mare Şlem, s-a felicitat pentru parcursul său de la Flushing Meadows, cu atât mai mult cu cât „în niciun moment în aceste săptămâni nu am avut impresia că aş juca un tenis incredibil”, după cum a mărturisit.

„Am jucat solid, dar nimic nemaipomenit. Reverul meu ar fi putut fi mai bun, serviciul meu la fel. A fost foarte liniştitor să am un astfel de parcurs fiind pur şi simplu solid”, a afirmat Fritz.

Reclamă

Tenismanul italian Jannik Sinner, numărul unu mondial, a câştigat în premieră turneul US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce l-a învins pe americanul Taylor Fritz (12 ATP) cu 6-3, 6-4, 7-5, în finala desfăşurată, duminică, la arenele Flushing Meadows din New York.

Sinner (23 ani) s-a impus după două ore şi 16 minute de joc, obţinând al doilea titlu de Mare Şlem al anului, după Australian Open, în ianuarie.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:27

Programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

13:39

EXCLUSIVVictor Becali, anunţ categoric despre viitorul lui Alex Cicâldău: „Astea sunt poveşti”. Ce se întâmplă cu internaţionalul român

12:55

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

12:21

Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT

12:20

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Primul meci acasă de la revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Echipele probabile

12:07

VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării 6 FotoMonumentul dedicat Generaţiei de Aur a fost dezvelit lângă Arena Naţională! Gică Hagi, Răducioiu şi Ilie Dumitrescu, la eveniment
Citește și