Închide meniul

„Ia-ţi pastilele!” Mikel Arteta, pus la zid după Manchester City – Arsenal 2-2: „Mergi mai departe”

Alex Masgras Publicat: 23 septembrie 2024, 10:26

Reclamă
„Ia-ţi pastilele! Mikel Arteta, pus la zid după Manchester City – Arsenal 2-2: „Mergi mai departe

Mikel Arteta, pus la zid după Manchester City - Arsenal 2-2: "Mergi mai departe"

Mikel Arteta, în timpul meciului Manchester City - Arsenal / Profimedia

Mikel Arteta a fost pus la zid după Manchester City – Arsenal 2-2. Antrenorul tunarilor nu a fost de acord cu eliminarea lui Leandro Trossard din finalul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgianul a văzut al doilea cartonaş galben după un fault la mijlocul terenului şi a fost eliminat de Michael Oliver. Ulterior, Premier League a anunţat că Trossard a văzut al doilea galben pentru că a lovit mingea după fluierul arbitrului.

„Ia-ţi pastilele!” Mikel Arteta, pus la zid după Manchester City – Arsenal 2-2: „Mergi mai departe”

Mikel Arteta a acceptat cu greu faptul că echipa sa a fost egalată pe final, pierzând două puncte uriaşe.

„Au fost două incidente similare. Unul a avut un deznodământ care ne-a forţat să vedem un meci pe care nimeni nu a vrut să îl vadă. Puteţi să mă întrebaţi (n.r. despre eliminarea lui Trossard), dar este evident că nu trebuie să comentez”, a spus Mikel Arteta, potrivit dailymail.co.uk.

Discursul lui Arteta nu a fost însă pe placul lui Roy Keane. Fostul mare jucător al celor de la Manchester United l-a criticat pe spaniol, dar şi pe restul antrenorilor din Premier League, care se plâng de arbitraj după fiecare etapă:

Reclamă
Reclamă

„Antrenorii vin în fiecare săptămână să ne spună că fiecare decizie este împotriva lor. În sinea lui este mulţumit cu un punct. Arată clasă, antrenorule. Ia-ţi pastilele şi mergi mai departe.

Nu ar fi mai bine dacă un antrenor ar veni după un meci să spună că a fost un gest prostesc şi că merita galbenul? Toţi antrenorii vin în fiecare săptămână să ne spună că nu a fost fault, că nu a fost aşa, că ceva s-a întâmplat cu cinci minute mai devreme”, a declarat Roy Keane, la skysports.com.

Pep Guardiola a dezvăluit ce s-a întâmplat când nu şi-a mai stăpânit nervii şi a avut un gest violent

Pep Guardiola a dezvăluit ce s-a întâmplat când nu şi-a mai stăpânit nervii şi a avut un gest violent. După ce Arsenal Londra a egalat la 1 în derby-ul cu City, Guardiola a avut o reacţie violentă pe margine.

Reclamă

Pep Guardiola a fost surprins de camerele TV în tim ce a lovit un piciorul un scan de pe banca de rezerve. Guardiola a explicat că înainte ca Arsenal să egaleze, arbitrul Michael Oliver i-a chemat pe cei doi căpitani să le vorbească. Kyle Wlaker, căpitanul celor de la City, nu a mai avut timp să se replieze.

„E o diferență față de cum era împotriva lui Liverpool, dar duelurile sunt la fel de încinse și intense. Felicitări lui Arsenal, s-au apărat foarte bine la fiecare fază. Calafiori, Gabriel, Saliba, Rice, toți sunt jucători înalți, e dificil. În repriza a doua am presat mult, am încercat pe fiecare parte, am încercat să câștigăm.

Îmi admir echipa. La primul gol al lor, arbitrul i-a chemat pe căpitani să vorbească, Walker nu a avut timp să se replieze. Sunt foarte multe etape rămase”, a spus Pep Guardiola după Manchester City – Arsenal 2-2.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și