Închide meniul

Unde se va disputa derby-ul Dinamo – FCSB! Anunţul de ultim moment făcut de „câini”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2024, 13:42

Reclamă
Unde se va disputa derby-ul Dinamo – FCSB! Anunţul de ultim moment făcut de „câini

Unde se va disputa derby-ul Dinamo - FCSB!

Duel în derby-ul Dinamo - FCSB/ Profimedia

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va disputa derby-ul Dinamo – FCSB. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că s-a închiriat Arena Naţională pentru marele meci din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va primi vizita rivalei FCSB în etapa a 13-a a Ligii 1. Derby-ul se va disputa în week-end-ul 19-20 octombrie, după pauza datorată echipelor naţionale.

Unde se va disputa derby-ul Dinamo – FCSB

Andrei Nicolescu speră ca derby-ul să fie programat într-o seară de week-end, pentru ca fanii să vină într-un număr cât mai mare. „Câinii” au primit deja avizul pentru a disputa derby-ul pe cel mai mare stadion al ţării.

„Se joacă pe Arena Națională, este stabilit. Cred că am și primit hârtia de acces de la Primărie. E primul meci după pauză, sper să fie sâmbătă sau duminică”, a anunţat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

Până la derby-ul cu FCSB, Dinamo mai are de disputat două partide. „Câinii” vor întâlni în etapa viitoare Botoşani, pe teren propriu. Meciul se va disputa pe arena Arcul de Triumf. Ulterior, formaţia lui Zeljko Kopic se va deplasa pe terenul celor de la Farul.

Reclamă
Reclamă

Până în acest moment al sezonului de Liga 1, nu s-a disputat niciun meci pe Arena Naţională, date fiind evenimentele care s-au desfăşurat acolo. FCSB a jucat pe stadionul din Ghencea, şi va reveni pe cea mai mare arenă a ţării joi, atunci când va primi vizita celor de la RFS, în grupa de Europa League.

După zece etape disputate, Dinamo are un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB, însă roş-albaştrii au un meci în minus disputat faţă de „câini”.

„Nu pot să cred!” Andrei Nicolescu a răbufnit, după faza controversată din Oțelul – Dinamo

Andrei Nicolescu a răbufnit, după faza controversată din duelul Oțelul – Dinamo. Administratorul special al „câinilor” a oferit declarații ferme despre momentul în care gălățenii au cerut penalty, ca urmare a unui posibil henț comis în careu de către Cătălin Cîrjan.

Reclamă

Oficialul „câinilor” consideră astfel că arbitrul a luat decizia corectă, de a nu acorda penalty, ținând cont că a revăzut faza și la VAR.

„Nu pot să cred că vorbiți despre așa ceva (n.r. posibil penalty pentru Oțelul). La VAR s-a vorbit pentru că a fost o situație care a fost analizată. E o situație clară care chiar nu necesită comentarii.

Mingea îi lovește bratul lui Cîrjan, pentru că mâna lui a fost împinsă de adversar (n.r. Samuel Teles). A trebuit analizată faza la VAR pentru că a fost o fază în interiorul careului”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și