Închide meniul

„Am închis-o cu el!” Gigi Becali a băgat mâna în buzunar şi a plătit 900.000 de euro: „I-am dat banii şi cu asta basta”

Alex Masgras Publicat: 23 septembrie 2024, 15:34

Reclamă
„Am închis-o cu el! Gigi Becali a băgat mâna în buzunar şi a plătit 900.000 de euro: „I-am dat banii şi cu asta basta

Gigi Becali a băgat mâna în buzunar şi a plătit 900.000 de euro

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a băgat mâna în buzunar şi a plătit 900.000 de euro. „Telenovela” transferulului lui Marius Ştefănescu la FCSB s-a încheiat. Ajuns în această vară la campioana României, fostul jucător de la Sepsi a costat 1,6 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, s-a plâns de mai multe ori că Gigi Becali nu i-a plătit întreaga sumă.

„Am închis-o cu el!” Gigi Becali a băgat mâna în buzunar şi a plătit 900.000 de euro: „I-am dat banii şi cu asta basta”

Ultima oară, Dioszegi s-a plâns în presa din Ungaria că a primit doar 700.000 de la Gigi Becali. Luni, patronul celor de la FCSB a declarat că a plătit şi restul sumei de transfer:

„Bă, tată, eu nu știu ce a vorbit Dioszegi de noi pe unde îmi ziceți voi, dar eu vă anunț că azi (n.red luni) i-am dat toți banii pentru Ștefănescu și am închis-o cu el. Nu mai am să îi dau niciun ban. Voi așa mă știți pe mine? Cui i-am dat eu țepe? Câți bani au încasat patronii ăștia de prin fotbalul romînesc de la mine?

Aveam și noi niște calcule făcute, aveam și noi niște bani de încasat, dar i-am dat la om toți banii și cu asta basta. Nu vreau să mai aud că Dioszegi se plânge că nu i-am făcut plata integral. Gata, azi i-am plătit toți banii!”, a declarat Gigi Becali, la prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Laszlo Dioszegi s-a plâns de Gigi Becali în presa din Ungaria

Laszlo Dioszegi s-a plâns de Gigi Becali în presa din Ungaria. Patronul lui Sepsi nu s-a ferit de cuvinte, în cadrul unui interviu.

Dioszegi a acuzat faptul că Gigi Becali nu a trimis toți banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu. Potrivit acestuia, patronul de la FCSB a achitat doar 700.000 de euro, din suma totală de aproximativ 1,6 milioane de euro.

Totuși, Laszlo Dioszegi este de părere că întreaga situație se va rezolva după intervenția oficialilor UEFA.

Reclamă

„Apropo, aș vrea să adaug că, în loc de 1.310.000 de euro plus TVA, adică aproximativ 1,6 milioane de euro, FCSB ne-a transferat doar 700.000, iar acum nu prea ne mai răspund la telefon. Trebuia să primim întreaga sumă pe 10 iulie, însă în momentul de față am încasat doar 40%.

Sunt convins că va ajunge și restul sumei până pe 15 octombrie pentru că UEFA va verifica cluburile participante în competițiile europene, inclusiv pe FCSB. Dar nu este ok ca banii să vină picătură cu picătură, iar eu să fiu nevoit să îi cerșesc.

Întreaga situație cu Ștefănescu m-a durut. Am crezut că are onoare, credibilitate și chiar va merge în străinătate, nu la FCSB. Au fost cluburi din liga a doua germană și franceză interesate de el, însă mi-au spus că nu se apără foarte bine, așa că nu îl pot cumpăra. Între timp, dinspre FCSB se spune deja că nu joacă prea bine, ceea ce e normal, având în vedere că acolo merg mereu jucători noi și buni. Îi va fi greu să intre în echipă”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit csakfoci.hu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și