Închide meniul

Laszlo Dioszegi s-a plâns de Gigi Becali în presa din Ungaria. Ce se întâmplă cu banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2024, 12:47

Reclamă
Laszlo Dioszegi s-a plâns de Gigi Becali în presa din Ungaria. Ce se întâmplă cu banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu

Laszlo Dioszegi s-a plâns de Gigi Becali în presa din Ungaria

Laszlo Dioszegi, la un meci al lui Sepsi / Profimedia Images

Laszlo Dioszegi s-a plâns de Gigi Becali în presa din Ungaria. Patronul lui Sepsi nu s-a ferit de cuvinte, în cadrul unui interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dioszegi a acuzat faptul că Gigi Becali nu a trimis toți banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu. Potrivit acestuia, patronul de la FCSB a achitat doar 700.000 de euro, din suma totală de aproximativ 1,6 milioane de euro.

Laszlo Dioszegi s-a plâns de Gigi Becali în presa din Ungaria

Totuși, Laszlo Dioszegi este de părere că întreaga situație se va rezolva după intervenția oficialilor UEFA.

„Apropo, aș vrea să adaug că, în loc de 1.310.000 de euro plus TVA, adică aproximativ 1,6 milioane de euro, FCSB ne-a transferat doar 700.000, iar acum nu prea ne mai răspund la telefon. Trebuia să primim întreaga sumă pe 10 iulie, însă în momentul de față am încasat doar 40%.

Sunt convins că va ajunge și restul sumei până pe 15 octombrie pentru că UEFA va verifica cluburile participante în competițiile europene, inclusiv pe FCSB. Dar nu este ok ca banii să vină picătură cu picătură, iar eu să fiu nevoit să îi cerșesc.

Reclamă
Reclamă

Întreaga situație cu Ștefănescu m-a durut. Am crezut că are onoare, credibilitate și chiar va merge în străinătate, nu la FCSB. Au fost cluburi din liga a doua germană și franceză interesate de el, însă mi-au spus că nu se apără foarte bine, așa că nu îl pot cumpăra. Între timp, dinspre FCSB se spune deja că nu joacă prea bine, ceea ce e normal, având în vedere că acolo merg mereu jucători noi și buni. Îi va fi greu să intre în echipă”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit csakfoci.hu.

Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB

Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB, după calificarea în grupa principală din Europa League. Milionarul a dezvăluit câţi bani va încasa, numai din bilete, pentru meciurile cu Manchester United, Olympiacos, Midtjylland şi RFS.

Fanii campioanei României s-au grăbit să îşi cumpere pachete pentru partidele de pe teren propriu, iar Gigi Becali a făcut toate calculele. Se aşteaptă să intre în conturile clubului o sumă uriaşă.

Reclamă

După ce şi-a asigurat peste 4 milioane de euro de la UEFA, latifundiarul din Pipera va încasa chiar şi mai mulţi bani din bilete.

„25.000 cred că… erau 20.000 acum două zile. Nu știu, zic și eu! Facem cam 5 milioane de euro cu totul. Păi ce să facem… doar mă cheamă Gigi Becali!

Cine vreodată să facă la fel ca Gigi Becali? 4,3 milioane și după mai e încă un meci… 5 milioane”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și