Închide meniul

Basarab Panduru, impresionat de un jucător de la Rapid după victoria cu Unirea Slobozia: „Bate la porţile echipei naţionale”

Alex Masgras Publicat: 24 septembrie 2024, 8:18

Reclamă
Basarab Panduru, impresionat de un jucător de la Rapid după victoria cu Unirea Slobozia: „Bate la porţile echipei naţionale

Basarab Panduru, impresionat de un jucător de la Rapid după victoria cu Unirea Slobozia: "Bate la porţile echipei naţionale"

Basarab Panduru, în timpul unei emisiuni / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a fost impresionat de un jucător de la Rapid după victoria cu Unirea Slobozia. Echipa lui Marius Şumudică s-a impus cu 2-1 în meciul disputat la Clinceni şi a obţinut al doilea succes al acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Pop a marcat cele două goluri pentru giuleşteni, în timp ce golul marcat de nou-promovata pregătită de Adrian Mihalcea i-a aparţinut lui Pospelov.

Basarab Panduru, impresionat de un jucător de la Rapid după victoria cu Unirea Slobozia: „A dus prima repriză la un nivel bun de tot”

Un alt jucător apreciat, în mod special pentru prima repriză a meciului cu Unirea Slobozia, a fost Claudiu Petrila. Basarab Panduru este de părere că tânărul de 23 de ani poate ajunge la echipa naţională dacă va repeta jocul prestat din prima repriză:

„Aş vrea să apreciez prima repriza făcută de Petrila, repriza a doua nu a mai fost, a dus prima repriză la un nivel bun de tot, un nivel cred de echipa naţională, cu care poţi să baţi la porţile echipei naţionale”, a declarat Basarab Panduru, la primasport.ro.

Basarab Panduru a apreciat şi jocul echipei lui Marius Şumudică, dar şi al doilea gol marcat de Rareş Pop:

Reclamă
Reclamă

„Cel mai mult conta să câştige, până la urmă a contat, jocul a fost destul de bunicel. În prima repriză Rapid a fost mai bună, au şi marcat destul de repede dar s-au trezit egalaţi, acolo făceau marcaj om la om, la corner, mingea a fost deviată cu capul, a căzut în şase metri, per total Rapidul a fost echipa mai bună care a avut multe ocazii, golul de 2-1 este destul de frumos.

Golul doi frumos, al lui Rareş Pop, chiar dacă mingea este deviată şutul este sănătos, frumos, sub bară”, a mai spus Basarab Panduru.

Rareş Pop, reacţie neaşteptată după „dubla” marcată pentru Rapid

Rareş Pop a avut o reacţie neaşteptată după „dubla” marcată pentru Rapid. Salvatorul giuleştenilor din meciul cu Unirea Slobozia a evitat să răspundă la o întrebare despre schimbările aduse de Marius Şumudică la echipă, după demiterea lui Neil Lennon.

Reclamă

Rareş Pop a reuşit o „dublă” de senzaţie, la 19 ani. Mijlocaşul ofensiv al giuleştenilor şi-a găsit pofta de gol sub comanda lui Marius Şumudică şi i-a adus Rapidului a doua victorie stagională.

„A fost un efort de echipă. Singurul punct pozitiv a fost că am marcat. Am dat totul din noi şi în final am obţinut cele 3 puncte.

E oarecum rodul muncii mele de până acum, sper să o ţin tot aşa. Cu siguranţă orice jucător care începe din primul 11 are parte de încrederea antrenorului. Dar oricine intră trebuie să dea totul.

M-am uitat după ce am lovit mingea şi am simţit că va fi gol. Ar fi bine să fie acea victorie care să aducă descătuşarea. Sper de acum să adunăm mai multe victorii.

Şumudică a spus că asta e atitudinea de care avem nevoie şi să jucăm cu inima. (Ce a schimbat Şumudică?) Poate spiritul a adus el, nu vreau să comentez această întrebare pentru că, dacă răspund, probabil aş avea probleme”, a declarat Rareş Pop la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și