Închide meniul

Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă”

Alex Masgras Publicat: 24 septembrie 2024, 8:45

Reclamă
Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă

Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: "Parisul şi Sena îl aşteaptă"

Balonul de Aur / Profimedia

Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024. Mult râvnitul trofeu acordat de revista France Football va fi decernat pe 28 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lista finală cu jucătorii nominalizaţi la Balonul de Aur 2024 a fost publicată în urmă cu câteva săptămâni. Pentru prima oară după 20 de ani lipsesc Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, în timp ce noile staruri ale fotbalului mondial, precum Vinicius, Erling Haaland, Jude Bellingham sau Kylian Mbappe îşi fac apariţia pe listă.

Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă”

Potrivit spaniolilor de la marca.com, Vinicius este jucătorul care va primi Balonul de Aur 2024. Brazilianul ar fi fost anunţat deja de France Football şi UEFA, cele două entităţi care acordă împreună acest trofeu în 2024.

„Vinicius Junior va pune mâna pe aur. Parisul şi Sena îl aşteptă pe brazilian pentru a primi coroana celui mai bun jucător din lume din sezonul 2023/24. Lumea fotbalului deja îl consideră pe atacantul lui Real Madrid unul dintre cei mai mari jucători ai momentului, iar acum a venit rândul ca France Football să îi ofere Balonul de Aur.

În ultimele două decenii, premiul a fost aproape în exclusivitate deţinut de Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Numai coechipierii săi, Luka Modric şi Karim Benzema, care în prezent este la Al Ittihad, au reuşit să pună la îndoială dominaţia celor doi. Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid i-a mărit orizonturile, dar ce a reuşit Vinicius Junior şi importanţa sa în tot ce a obţinut sezonul trecut cu Real Madrid nu se poate pune la îndoială”, au scris spaniolii de la marca.com.

Reclamă
Reclamă

Vinicius propune un scenariu şoc: „Campionatul Mondial din 2030 ar trebui mutat din Spania, dacă nu se întâmplă asta!”

Vinicius Junior a ieşit din nou la atac şi propune un scenariu şoc. Starul lui Real Madrid îşi doreşte mutarea Campionatului Mondial din Spania, dacă rasismul nu va fi combătut până în 20230. Brazilianul în vârstă de 24 de ani s-a confruntat cu probleme grave la mai multe meciuri din La Liga.

World Cup 2030 va fi găzduit de Uruguay, Argentina, Paraguay, Spania, Portugalia și Maroc. Ediţia care se anunţă a fi una istorică va fi difuzată în România de Antena.

Vinicius le cere oficialităţilor din Spania să ia măsuri urgente, iar cei care au scandări rasiste să fie excluşi definitiv de pe stadioane. În caz contrar, crede că FIFA ar trebui să intervină.

Reclamă

„Dacă situația cu rasismul în Spania nu se îmbunătățește înainte de 2030, Cupa Mondială ar trebui mutată. Sper ca Spania să poată evolua și să înțeleagă cât de grav este să insulti pe cineva din cauza culorii pielii. Avem mult loc de evoluție până în 2030.

Dacă lucrurile nu evoluează în 2030, cred că trebuie să schimbăm locul (n.r. Cupei Mondiale). Dacă jucătorul nu se simte confortabil și nu se simte în siguranță într-o țară în care poate suferi din cauza rasismului, e puțin complicat.

Vreau să fac tot posibilul pentru a schimba lucrurile, pentru că în Spania majoritatea oamenilor nu sunt rasiști. Un grup mic este, dar acesta ajunge să afecteze imaginea unei țări în care este foarte bine să trăiești. Ador să joc la Real Madrid, iubesc Spania, având cele mai bune condiții pentru a trăi aici cu familia. Sperăm că lucrurile au evoluat până acum, dar pot evolua mult mai mult și până în 2030. Rasiștii și rasismul pot și ar trebui să scadă„, a declarat Vinicius pentru CNN, citat de marca.com.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și