Închide meniul

Vinicius propune un scenariu şoc: „Campionatul Mondial din 2030 ar trebui mutat din Spania, dacă nu se întâmplă asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2024, 9:48

Reclamă
Vinicius propune un scenariu şoc: „Campionatul Mondial din 2030 ar trebui mutat din Spania, dacă nu se întâmplă asta!

Vinicius propune un scenariu şoc în Spania

Vinicius, într-un meci al lui Real Madrid / Profimediaimages

Vinicius Junior a ieşit din nou la atac şi propune un scenariu şoc. Starul lui Real Madrid îşi doreşte mutarea Campionatului Mondial din Spania, dacă rasismul nu va fi combătut până în 20230. Brazilianul în vârstă de 24 de ani s-a confruntat cu probleme grave la mai multe meciuri din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

World Cup 2030 va fi găzduit de Uruguay, Argentina, Paraguay, Spania, Portugalia și Maroc. Ediţia care se anunţă a fi una istorică va fi difuzată în România de Antena.

Vinicius propune un scenariu şoc în Spania

Vinicius le cere oficialităţilor din Spania să ia măsuri urgente, iar cei care au scandări rasiste să fie excluşi definitiv de pe stadioane. În caz contrar, crede că FIFA ar trebui să intervină.

Dacă situația cu rasismul în Spania nu se îmbunătățește înainte de 2030, Cupa Mondială ar trebui mutată. Sper ca Spania să poată evolua și să înțeleagă cât de grav este să insulti pe cineva din cauza culorii pielii. Avem mult loc de evoluție până în 2030.

Dacă lucrurile nu evoluează în 2030, cred că trebuie să schimbăm locul (n.r. Cupei Mondiale). Dacă jucătorul nu se simte confortabil și nu se simte în siguranță într-o țară în care poate suferi din cauza rasismului, e puțin complicat.

Reclamă
Reclamă

Vreau să fac tot posibilul pentru a schimba lucrurile, pentru că în Spania majoritatea oamenilor nu sunt rasiști. Un grup mic este, dar acesta ajunge să afecteze imaginea unei țări în care este foarte bine să trăiești. Ador să joc la Real Madrid, iubesc Spania, având cele mai bune condiții pentru a trăi aici cu familia. Sperăm că lucrurile au evoluat până acum, dar pot evolua mult mai mult și până în 2030. Rasiștii și rasismul pot și ar trebui să scadă„, a declarat Vinicius pentru CNN, citat de marca.com.

Vinicius a dezvăluit şi ce plan au coechipierii săi, în cazul în care se vor mai auzi scandări rasiste la meciurile Realului.

Vorbim des despre asta la club. Toți jucătorii au spus că, dacă se va întâmpla asta, data viitoare va trebui să părăsim cu toții terenul, astfel încât toți acei oameni care ne-au insultat să fie nevoiți să plătească o amendă mult mai mare”, a recunoscut Vinicius.

Reclamă

Antena e FIFA World Cup™ în România!

Antena anunță cea mai importantă achiziție din istoria drepturilor de televizare pe piața din România – va transmite următoarele două ediții ale Campionatului Mondial de fotbal (2026 și 2030) – “zilele când Pământul se bucură Împreună” – cum a fost descris cel mai urmărit eveniment televizat al planetei – 5 miliarde de oameni în 2022, conform Nielsen.

Producătorul celor mai populare showuri ale momentului în România – Asia Express, Chefi la cuțite sau Insula Iubirii – Antena este cel mai important jucător în piața drepturilor de sport premium – transmite meciurile de fotbal ale României până în 2028, în exclusivitate urmă-torii 3 ani din Formula 1 și FIFA World Cup™ în 2026 și 2030.

În 2026 Antena va acoperi primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, momentul când fotbalul traversează un continent – meciuri în SUA, Canada și Mexic.

În 2030 Antena va difuza în Romania Centenarul Mondial – 100 ani de FIFA World Cup™ – turneu care începe în Uruguay, Argentina, Paraguay și traversează oceanul pentru a emoționa din Spania, Portugalia și Maroc o lume întreagă!

Antena transmite în exclusivitate Formula 1 în România, meciurile naționalei României până în 2028 și primele ediții FIFA World Cup™ din istorie cu 48 de echipe.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:48

Roger Federer şi Rafael Nadal, despre cazul lui Jannik Sinner

13:42

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!”. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

13:16

Albion Rrahmani, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România: „Voi face tot posibilul să demonstrez”

12:58

Camelia Ciripan, medalie la Jocurile Paralimpice de la Paris

12:33

Mircea Lucescu, vizită la naţionala U21 a României înainte de meciurile pentru calificarea la CE: „Voi sunteţi viitorul”

11:54

FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 5 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024 6 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024
Citește și