Închide meniul

Performanţă pentru RFS, prima adversară a celor de la FCSB în Europa League, chiar înainte de meciul direct

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2024, 8:55

Reclamă
Performanţă pentru RFS, prima adversară a celor de la FCSB în Europa League, chiar înainte de meciul direct

Performanţă pentru RFS, prima adversară a celor de la FCSB în Europa League, chiar înainte de meciul direct

RFS - Riga, în semifinalele Cupei Letoniei - X Riga FC

Performanţă pentru RFS, prima adversară a celor de la FCSB în Europa League, chiar înainte de meciul direct. RFS s-a calificat în finala Cupei Letoniei la fotbal, după ce a învins-o pe Riga FC cu scorul de 2-1, luni seara, în prima semifinală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Regza a deschis scorul pentru Riga FC (33), dar Rigas Futbola Skola a revenit după pauză şi s-a impus prin golurile marcate de camerunezul Rostand Ndjiki (66) şi de gambianul Harona Njie (85).

Performanţă pentru RFS, prima adversară a celor de la FCSB în Europa League, chiar înainte de meciul direct

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Auda şi FK Liepaja, pe 25 septembrie.

FCSB o va întâlni pe RFS pe 26 septembrie (22:00), pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă a noului format al Europa League.

Nicuşor Dan, anunţ uriaş pentru FCSB înaintea debutului în grupa Europa League

Nicuşor Dan a făcut un anunţ uriaş pentru FCSB înaintea debutului în grupa Europa League. Primarul General al Capitalei a anunţat că s-a schimbat gazonul de pe Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă

„Am finalizat zilele trecute lucrările pentru schimbarea gazonului de pe Arena Națională. Suprafața de joc de 8.500 mp a fost înlocuită cu un gazon nou, de tip hibrid, la standardele impuse de UEFA.

Soluția tehnică folosită a presupus instalarea unui gazon natural premium, urmată de ranforsarea acestuia cu fibre polimerice până la o adâncime de 12 cm, și este superioară din punct de vedere tehnic față de cea a carpetei hibride.

Costurile pentru înlocuirea gazonului au fost suportate integral de organizatorii concertelor Coldplay și Ed Sheeran care au avut loc în această vară pe Arena Națională”, a anunţat Nicuşor Dan pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și