Închide meniul

De ce se teme Gigi Becali că FCSB poate rata playoff-ul şi că poate „trăi” o ruşine istorică! Calculele care îi dau fiori

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2024, 23:03

Reclamă
De ce se teme Gigi Becali că FCSB poate rata playoff-ul şi că poate „trăi o ruşine istorică! Calculele care îi dau fiori

De ce se teme Gigi Becali că FCSB poate rata playoff-ul şi că poate trăi o ruşine istorică! Calculele care îi dau fiori

Gigi Becali, într-o conferinţă / Profimediaimages

Gigi Becali are dreptate când a spus că se teme că FCSB poate rata playoff-ul Ligii 1 şi că poate „trăi” o ruşine istorică. După primele 10 etape, FCSB se află pe locul 13, cu doar 10 puncte. Ce-i drept, echipa lui Charalambous şi Pintilii are un meci mai puţin disputat: restanţa din deplasare de la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ratat dramatic vcitoria cu Petrolul, Gigi Becali a admis că se teme că echipa sa poate rata playoff-ul. Iar „realitatea din teren” arată că patronul campioanei are dreptate.

De ce se teme Gigi Becali că FCSB poate rata playoff-ul şi că poate trăi o ruşine istorică

FCSB a câştigat doar două meciuri în acest sezon: 2-0 pe teren propriu cu UTA (n.r. – alături de Gloria Buzău, echipa lui Rednic are doar o victorie în acest sezon) şi 3-2 cu Farul. Victoria cu echipa lui Hagi a fost una dramatică, FCSB reuşind să întoarcă rezultatul partidei cu două goluri marcate în minutele 87 şi 90+4.

Viitorul arată extrem de complicat pentru FCSB. Echipa lui Gigi Becali va începe lupta pe cele 3 fronturi: campionat, cupele europene şi Cupa României. Iar programul din următoarele 5 etape pentru FCSB este unul infernal, cu 3 derby-uri de foc.

Programul FCSB din ultimele 5 etape din turul sezonului regular

  • Sepsi – FCSB – etapa 11
  • FCSB – Buzău – etapa 12
  • Dinamo – FCSB – etapa 13
  • FCSB – Rapid – etapa 14
  • Universitatea Craiova – FCSB – etapa 15

Gigi Becali a avertizat că se teme de o ruşine istorică

Gigi Becali a tras un semnal de alarmă şi a admis că se teme că echipa sa poate rata playoff-ul. O astfel de contraperformanţă a fost catalogată de patronul roş-albaştrilor ca fiind un rezultat „ruşinos”.

Reclamă
Reclamă

„Suntem puţin în pericol, luăm locul 6. Acum se bat pe două locuri. CFR, Craiova, Galaţi şi Cluj nu au probleme. Au multe puncte, patru locuri sunt ocupate. Sunt două locuri, 5 şi 6, Dinamo, Petrolul, FCSB, Rapid, Farul, Sepsi se bat pe ele. Nu te joci, încet încet trec etapele. Am ajuns să mă gândesc la play-off, îţi dai seama ce ruşinos e. Până nu intrăm, stau şi mă uit la clasament.

În orice situaţie e victoria obligatorie, nu am probleme cu U Cluj, nu poate niciodată. Pot face şi mai multe puncte. Dar poţi să pici în cap”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB. Patronul campioanei vrea să aducă un nou portar, în locul lui Andrei Vlad, şi a pus ochii pe Lukas Zima, de la Petrolul.

Reclamă

După meciul cu Petrolul, Gigi Becali l-a remarcat pe portarul „lupilor” şi a confirmat interesul pentru el. Acesta vrea să-l transfere la FCSB, în locul lui Andrei Vlad, despre care susţine că nu-i mai „arde” de fotbal, având în vedere că a prins puţine partide în ultimele sezoane.

Totodată, Gigi Becali a oferit declaraţii şi despre Ştefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îi mărise salariul portarului, înaintea partidei cu Petrolul, însă a revenit asupra deciziei după gafa acestuia din finalul partidei.

Am vorbit că ne trebuie un portar, lui Vlad nu îi mai arde, dar dacă nu apără Posibil să fie Zima în locul lui. Lui Târnovanu i-am mărit contractul, dar nu l-au înregistrat. În ziua aia am zis să nu îl mai înregistreze. Dacă face asemenea greșeli”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și