Închide meniul
Foto

Mihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2024, 9:04

Reclamă
Mihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici”

Mihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie:

Colaj AntenaSport - Hepta

Mihaela Cambei a făcut dezvăluiri tari şi a recunoscut că a fost uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac. Miliardarul român a oferit câte o maşină pentru fiecare medalie obţinută de sportivii români la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei a obţinut medalia de argint la haltere şi a spus că gestul lui Ion Ţiriac a da tuturor câte o maşină a luat-o prin surprindere. Numele lui Popovici a fost primul pomenit pentru că el a obţinut primele medalii pentru România la Jocurile Olimpice. Cambei nu are carnet şi îşi ţine maşina în parcare.

Mihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac

„Maşina de la Ţiriac momentan este în parcare. M-am apucat deja să înscriu numerele, să înscriu maşina şi să încep să dau şi eu de permis anul ăsta. Nu am permis, nu am… trebuie să dau anul ăsta.

(A fost surpriză mare maşina asta? Te aşteptai?) Nu mă aşteptam, chiar a fost o surpriză. Am fost anunţată cred cu vreo două zile înainte să concurez. Ştiam că o să se dea o maşină. Prima dată era vorba, dacă nu greşesc, de David Popovici. După care au spus de aur. După care au spus că dau maşină la toată lumea care dă medalie. Şi am fost uşor surprinsă plăcut. Ne ajută foarte mult că suntem susţinuţi şi de români, practic. Că asta contează cel mai mult„, a spus Mihaela Cambei la gsp.ro.

Surpriză de proporţii pentru Mihaela Cambei. Ce s-a întâmplat la Oneşti după medalia de argint cucerită la JO 2024

O surpriză de proporţii pentru Mihaela Cambei a venit la Oneşti, acolo unde toată lumea a fost impresionată de medalia de argint cucerită de halterofila noastră la Jocurile Olimpice 2024.

Reclamă
Reclamă

Pe lângă 100.000 de euro primiţi de la statul român şi maşina de lux pe care i-a făcut-o cadou Ion Ţiriac, Mihaela mai are parte de un moment special, în Oneşti. A primit un abonament nelimitat pentru orice cafea la un lanţ cunoscut de cofee shop-uri din Oneşti.

„Dragă Mihaela, n-am reușit ieri să te felicităm și să-ți urăm bine ai revenit acasă! Vrem să o facem începând de astăzi, în stilul nostru, oferindu-ți în dar, până la următoarea olimpiadă, ori de câte ori vei trece pragul uneia din locațiile BRU, un abonament, fără limită, pentru orice fel de cafea îți place și îți dă suficientă energie să ridici și mai multe kilograme și să te antrenezi pentru o medalie și mai strălucitoare!”, au transmis antreprenorii din Oneşti.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 2 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 3 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 4 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă
Citește și