Închide meniul

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2024, 19:07

Reclamă
Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă

Miralem Pjanic, la CSKA Moscova / Captură Instagram

Miralem Pjanic (34 de ani) a fost prezentat călare la noua sa echipă. Fostul mijlocaş al lui Juventus şi al Barcelonei a semnat cu CSKA Moscova. Bosniacul a luat o decizie total neaşteptată, mai ales că în trecut refuzase să joace în Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul semnat de Miralem Pjanic (34 de ani) cu clubul CSKA Moscova se întinde pe perioada unui an, dar are şi o clauză de prelungire pentru încă un sezon.

Miralem Pjanic a fost prezentat călare la noua sa echipă

Pjanic a fost prezentat fanilor într-un mod inedit. Ruşii l-au urcat pe un cal, chiar pe stadion. Imaginile sunt cu adevărat spectaculoase.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by PFC CSKA Moscow (@pfc_cska)

Este oficial! Miralem Pjanic este noul jucător al lui CSKA! Jucătorul care a câştigat 4 titluri în Italia s-a alăturat ‘armatei noastre’, semnând un contract valabil pe un an, cu opţiune de încă unul. Miralem va juca la echipa noastră cu numărul 15 pe tricou„, a transmis CSKA Moscova pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă

Miralem Pjanic a jucat în ultimii doi ani sub comanda lui Cosmin Olăroiu la Sharjah. 16 pase decisive a oferit în 61 de meciuri. A renunţat acum la banii arabilor, dar va încasa un salariu uriaş şi la Moscova. Va primit un milion de euro pe sezon, sumă la care se adaugă şi bonusurile.

Mijlocaşul bosniac a surprins pe toată lumea. În urmă cu doi ani, Pjanic a refuzat să joace într-un amical dintre Bosnia şi Rusia şi a avut o reacţie vehementă.

Toată lumea suferă din cauza acestui război, de ce să fim noi primii care joacă împotriva lor? Nu iese nimic pozitiv din acest meci și ar fi privit negativ la nivel mondial.

Reclamă

Personal, n-am nimic cu fotbaliștii ruși, dar dacă toată lumea a decis că nu mai joacă împotriva lor, trebuie să fim solidari și să refuzăm și noi. Pur și simplu nu pot să joc acest meci„, spunea Pjanic în 2022.

CSKA Moscova este al optulea club din cariera bosniacului, după Metz, Lyon, AS Roma, Juventus Torino, FC Barcelona, Beşiktaş şi Sharjah.

Miralem Pjanic a fost campion cu Juventus în 2017, 2018, 2019 şi 2020. A cucerit şi două Cupe ale Italiei, dar şi o Supercupă. În 2017 a jucat în finala Uefa Champions League. În 2021 a cucerit Cupa Spaniei cu Barcelona. În acelaşi a ridicat şi Supercupa Turciei.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și