Închide meniul
VIDEO

Cosmin Olăroiu l-a învins pe Daniel Isăilă în Emirate! Miralem Pjanic, debut cu gol la Al Sharjah. Ce a declarat „Oli” la finalul meciului

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 13:44

Cosmin Olăroiu l-a învins pe Daniel Isăilă în Emirate! Miralem Pjanic, debut cu gol la Al Sharjah. Ce a declarat „Oli la finalul meciului

Cosmin Olăroiu l-a învins pe Daniel Isăilă în Emirate! Miralem Pjanic, debut cu gol la Al Sharjah

Cosmin Olăroiu, ajutat de Mirale Pjanic / Profimediaimages

  • Miralem Pjanic, debut cu gol la Al Sharjah
  • Cosmin Olăroiu l-a învins pe Daniel Isăilă în Emirate

Cosmin Olăroiu l-a învins pe Daniel Isăilă în Emirate! Miralem Pjanic a avut un debut cu gol la Al Sharjah, echipa lui Cosmin Olăroiu. Jucătorul adus de la Barcelona a marcat al doilea gol în victoria cu echipa lui Daniel Isăilă, Bani Yas, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pjanic este al doilea cel mai bine cotat jucător din echipa lui Cosmin Olăroiu, cota lui de piaţă fiind de 9.5 milioane de euro. Primul la acest capitol este Paco Alcacer (10 milioane de euro).

Cosmin Olăroiu l-a învins pe Daniel Isăilă în Emirate

Pjanic a majorat avantajul echipei lui Olăroiu din lovitură de la 11 metri.

Reclamă

La final, ”Oli” l-a lăudat pentru debutul excelent.

Reclamă

„Am decis să încep cu el după ce m-am asigurat că este gata să participe și, într-adevăr, el i-a ajutat pe jucătorii cu experiența sa înaltă pe teren. Am fost încrezător în capacitatea lui de a oferi un plus care să contribuie alături de colegii săi la victorie.

Având în vedere capacitățile sale, este un jucător profesionist care poate face diferența oricând. Noi am avut avantajul, iar victoria este importantă pentru noi toți și suporterii noștri. Sper să continuăm tot așa”, a declarat Cosmin Olăroiu, citat de 24.ae.

Miralem Pjanic a semnat cu echipa lui Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Xavi a anunţat că Miralem Pjanic se desparte de Barcelona, iar celebrul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat că Sharjah este clubul la care va ajunge fostul mijlocaş al lui Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Pjanic a fost deja scos din lotul Barcelonei pentru partida de Champions League cu Viktoria Plzen, de pe Camp Nou. El va ajunge în Emiratele Arabe Unite, unde va semna cu clubul lui Oli.

„Pjanic a decis să plece, pentru a avea mai multe oportunităţi. A fost un profesionist desăvârşit. Cred că ar fi avut şanse şi aici, dar fiecare îşi alege calea în viaţă”, a spus Xavi, înaintea duelului cu Viktoria Plzen, din UEFA Champions League.   

Tot Fabrizio Romano anunţa că echipa lui Olăroiu a făcut deja ofertă pentru Pjanic, care nu a jucat niciun minut pentru catalani în acest sezon.

Salariul uriaş pe care îl are Cosmin Olăroiu la Al Sharjah

La finalul anului 2021, Cosmin Olăroiu a semnat pe două sezoane cu Sharjah, iar salariul a fost unul pe măsură. Antrenorul român încasează 5 milioane de euro pe sezon pentru a o salva de retrogradare în primul an.

Cu cele 10 milioane de euro pe care le va încasa în următorii doi ani, Cosmin Olăroiu îşi sporeşte averea, dar acesta nu este cel mai mare salariu încasat până acum de către antrenor la echipele pe care le-a antrenat în străinătate.

Cei mai mulţi bani i-a primit de la chinezii de la Jiangsu, 7 milioane de euro pe sezon. 6.5 milioane de euro a mai luat Olăroiu şi de la Shabab Al-Ahli.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă
Diverse • 4 mart., 18:20
FOTO
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă. Ce a putut păţi
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul "celui mai tare restaurant din Dubai"
Diverse • 28 feb., 13:27
FOTO
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar
Diverse • 13 feb., 8:58
FOTO
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar. Ce lovitură
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 7 februarie
Antena Sport Update • 7 feb., 17:52
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie 2024
Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa
Fotbal extern • 7 feb., 8:30
Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa! Unde va antrena „Oli”