Închide meniul

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2024, 20:26

Reclamă
„Un plângăcios Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil

Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru!

Darius Olaru / Profimedia Images

Ciprian Marica a făcut declaraţii dure despre Darius Olaru! Acţionarul minoritar al Farului este de acord că Olaru este un jucător important pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, lui Marica nu îi place faptul că Darius Olaru exagerează anumite contacte. Acţionarul Farului le-a transmis un avertisment echipelor care ar dori să îl transfere pe Darius Olaru.

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

Căpitanul FCSB-ului este cel mai valoros jucător al campioanei României, potrivit transfermarkt.com. Olaru este cotat de site-ul de specialitate la 7 milioane de euro.

Gigi Becali dorea să îi mărească salariul lui Olaru, pentru a-i putea pune şi o clauză mai mare. Becali preciza că Olaru are o clauză de 5 milioane de euro. Din spusele lui Gigi Becali, Darius Olaru nu a acceptat încă mărirea de salariu, cu o altă clauză impusă.

Dacă nu ar fi așa plângăcios, ar fi mult mai bun. Văicărelile alea pe jos nu-mi plac. E posibil să mai fie oameni cărora nu le plac jucătorii care simulează, care de multe ori exagerează prin văicărelile astea.

Reclamă
Reclamă

Mi se pare un jucător important pentru FCSB, pe la el trec toate mingile, apare foarte bine în careu, are și execuții. Este convocat la echipa națională, deci are tot potențialul să plece, să facă pasul.

N-am fost scouter, dar sincer m-aș uita cu atenție. La fiecare atingere se vaită, e fragil, e sensibil. Nu știu dacă este un criteriu, dar pentru mine este deranjant”, a declarat Ciprian Marica pentru digisport.ro.

Darius Olaru, decisiv în returul cu LASK Linz, care a decis calificarea FCSB-ului în grupa Europa League

Darius Olaru a decis returul cu LASK Linz, de la Bucureşti. După ce în tur a fost 1-1, Olaru a marcat un gol fantastic în retur, în minutul 90+3 al partidei.

Reclamă

Olaru a pătruns pe banda stângă şi a finalizat din unghi, bară-gol. A fost golul care i-a trimis pe roş-albaştri în grupa Europa League, acolo unde premiile sunt mai mari decât în Conference League.

Olaru debutează şi el, la fel ca FCSB, în grupa Europa League. Meciul are o miză importantă şi din punct de vedere financiar pentru FCSB. O victorie cu RFS i-ar aduce campioanei României 600.000 de euro în conturi. Egalul este recompensat cu 200.000 de euro.

Gigi Becali declara că a încasat deja 2.5 milioane de euro din biletele pentru meciurile pe care FCSB le va disputa acasă în Europa League. Patronul roş-albaştrilor a calculat că va încasa, în total, 5 milioane de euro din biletele pentru meciurile europene.

Olaru a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB-ului, dacă nu cel mai important, în partidele disputate de campioana României în Europa în acest sezon. În afară de golul marcat în returul cu LASK Linz, ce a decis confruntarea, Olaru a mai reuşit şi un gol şi un assist în meciul cu Sparta Praga. Flashscore.ro l-a notat cu 7 pentru evoluţia cu Sparta Praga şi cu 7.8 pentru evoluţia din returul cu LASK Linz.

Olaru a reuşit o dublă şi în meciul cu Farul, încheiat de roş-albaştri cu victoria cu 3-2. Căpitanul FCSB-ului a marcat atunci în minutele 87 şi 90+4, din penalty. Şi pentru acest meci Olaru a primit o notă uriaşă din partea Flashscore.ro, 8.9!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și