Închide meniul

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2024, 23:06

Reclamă
Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham - Qarabag!

Radu Drăguşin, după eliminare / captura primasport.ro

Radu Drăguşin a fost eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a primit o pasă de la colegul său din apărare, Micky van de Ven, dar a ezitat, iar Juninho, atacantul lui Qarabag, a sprintat şi a interceptat mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a ezitat şi a ajuns ulterior să îl faulteze pe Juninho din postura de ultim apărător. Centralul partidei nu a ezitat şi i-a arătat cartonaşul roşu românului.

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

Chiar dacă Drăguşin şi-a lăsat colegii în 10 oameni, Tottenham a reuşit să deschidă scorul în minutul 12. Brennan Johnson a înscris cu un şut perfect, la colţul lung, după o pasă a lui Solanke.

Drăguşin a ratat, astfel, o şansă importantă de a-i demonstra antrenorului Ange Postecoglou că merită să fie titular la Tottenham.

Fundaşul naţionalei are o concurenţă uriaşă la echipa din Premier League. Cuplul obişnuit de fundaşi centrali la Tottenham este format din argentinianul Cristian Romero, campion mondial cu Argentina, şi olandezul Micky van de Ven.

Reclamă
Reclamă

Ambii au o cotă mai mare decât cea a lui Radu Drăguşin. Fundaşul naţionalei valorează, potrivit transfermarkt.com, 25 de milioane de euro, în timp ce Romero e cotat la 65 de milioane de euro, iar Van de Ven la 55 de milioane de euro.

Antrenorul care l-a crescut pe Radu Drăguşin a dezvăluit de ce fundaşul lui Tottenham a refuzat FCSB

Antrenorul care l-a crescut pe Radu Drăguşin a dezvăluit de ce fundaşul lui Tottenham a refuzat FCSB. Antrenorul care l-a crescut pe Radu Drăguşin a scris istorie la americani. El a dat fotbalul pe înot şi a parcurs 130 de kilometri într-unul dintre cele mai dificile lacuri.

Doar o persoană a mai reuşit să înoate distanţa în lacul american, aflat printre canioane.

Reclamă

Mihai Badea a parcurs cei 130 de kilometri ca să strângă bani pentru un centru de tratament pentru copiii cu dizabilităţi. „Ne-a dat foarte mult de furcă, pentru că am avut parte de trei furtuni”, a spus Mihai Badea, preşedintele secţiei de nataţie de la CSM Bucureşti. Opt ani a stat Mihai Badea lângă fotbal. El a fost antrenor la echipa unde au crescut Radu Drăguşin şi Tavi Popescu.

Radu, eu am spus tot timpul, s-a născut cu banderola pe mână. Eu îl ştiu de mic, adică mi se făcea pielea de găină de când ieşea la încălzire”, a mai spus Mihai Badea. Mihai Badea si Drăguşin au mers împreună şi la FCSB, dar n-au rămas.

Le-a spus că ar vrea să meargă în străinătate”, a dezvăluit Mihai Badea.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și