Închide meniul

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2024, 23:45

Reclamă
Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB - RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

Darius Olaru se bucură după un gol cu RFS / Hepta

Darius Olaru a reuşit o dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Căpitanul roş-albaştrilor a marcat în minutele 58 şi 69. Mai întâi, Olaru a finalizat perfect, sub bară, după ce a primit o pasă extraordinară de la Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, în minutul 69, Olaru a înscris din nou. Şi de această dată Florin Tănase a contribuit la golul lui Olaru. Tănase a pătruns periculos spre poarta lui RFS, driblând mai mulţi jucători, după care i-a pasat lui Băluţă. Băluţă a centrat, iar mingea a fost deviată de un jucător al lui RFS şi a ajuns la Olaru. Căpitanul FCSB-ului a reluat perfect, din prima, fără nicio şansă pentru portarul Ondoa.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

Lăsat pe banca de rezerve la startul partidei, Florin Tănase a intrat pe teren la pauza meciului cu RFS, în locul lui David Miculescu. El şi-a făcut imediat simţită prezenţa. În minutul 58, Florin Tănase l-a găsit perfect pe Darius Olaru, care s-a demarcat excelent. Colaborarea dintre cei doi a dus la cel de al treilea gol marcat de FCSB cu RFS.

Tănase a contribuit serios şi la al doilea gol al lui Olaru. Reuşita a venit după ce Tănase a luat foarte bine o fază pe cont propriu şi a trecut de mai mulţi adversari. Băluţă, proaspăt intrat pe teren, în minutul 67, în locul lui Ştefănescu, a reuşit şi el un assist, centrând la golul lui Olaru.

Roş-albaştrii au început în forţă meciul cu RFS, din Europa League. Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 8, după ce roş-albaştrii mai avuseseră două ocazii de gol, prin David Miculescu şi Marius Ştefănescu.

Reclamă
Reclamă

FCSB s-a văzut egalată în minutul 23, contrar cursului jocului. Căpitanul lui RFS, Ziga Lipuscek, a înscris cu un şut care a fost bară-gol, după ce mai mulţi jucători ai FCSB-ului s-au încurcat reciproc. Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea nu au reuşit să respingă balonul, iar acesta a ajuns la Lipuscek, care a reuşit să marcheze.

600.000 de euro, miza jocului cu RFS

Meciul FCSB-ului cu RFS din grupa Europa League are o miză financiară importantă. Orice victorie din grupă este recompensată de UEFA cu 600.000 de euro.

FCSB încearcă să se califice din grupă şi să ajungă în primăvara europeană. Următorul meci al FCSB-ului din grupa Europa League este în deplasare cu PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Reclamă

Meciul PAOK – FCSB se va disputa la Salonic. Campioana Greciei a început cu stângul grupa de Europa League, fiind învinsă cu 3-1 de Galatasaray. Gigi Becali a anunţat că va merge şi el la meciul de la Salonic, cu PAOK.

„(n.r. Mergeți la Salonic?) Păi cum să nu merg la Salonic, la Sfântul Dimitrie. Păi nu am promis așa? La Salonic merg cu trei zile înainte, mă duc pe Athos, sus, cu măgarii. Face acolo Liturghie, la Panaghia, după aceea venim jos la Sfântul Dimitrie.

Vedem cu cine ține Sfântul Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Sunt mai puternici, dacă noi îi batem…”, a anunţat Gigi Becali la Palat.

Răzvan Lucescu şi PAOK pot fi urmăriţi şi în campionatul Greciei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. PAOK e lider după 5 etape disputate, cu 13 puncte. Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu are 2 puncte mai mult decât locul 2, care e ocupat de AEK.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și