Închide meniul

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2024, 22:22

Reclamă
Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB!

Daniel Bîrligea, după golul marcat cu RFS / captura digisport.ro

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Atacantul roş-albaştrilor a deschis scorul în meciul cu RFS, din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce a marcat, Daniel Bîrligea s-a dus spre antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, pe care l-a îmbrăţişat.

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

Bîrligea a înscris în minutul 8. Atacantul campioanei României a marcat după o gafă în apărarea echipei letone, în urma unei acţiuni a lui Darius Olaru.

FCSB a început în forţă meciul cu RFS, de la debutul din grupa Europa League. Înainte de golul lui Daniel Bîrligea, roş-albaştrii au mai avut două ocazii importante, prin David Miculescu şi Marius Ştefănescu.

Bîrligea a mai jucat un singur meci până acum pentru FCSB. Gigi Becali a decis să îl schimbe la pauza meciului cu Petrolul, după ce Bîrligea atinsese foarte puţin mingea şi nu fusese implicat în nicio fază importantă.

Reclamă
Reclamă

”Daniel Bîrligea slab, foarte slab, nu mă așteptam să fie așa, nici n-a atins mingea, a atins-o de trei-patru ori, dar să vedem, că e doar un meci. Să vedem cu Riga (n.r. Europa League), să vedem cu Sepsi, când o să aibă spații. Cred în el foarte mult. O să joace și Ștefănescu, să-l vedem pe el”, declara Gigi Becali, la Palat, după FCSB – Petrolul 1-1.

Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj. În contractul de transfer mai sunt trecute anumite bonusuri. Totodată, CFR Cluj a păstrat 15% dintr-un viitor transfer al lui Bîrligea. Imediat după ce l-a achiziţionat pe atacant, Gigi Becali se arăta încrezător că îl va vinde pe Daniel Bîrligea rapid, pentru o sumă uriaşă. Becali i-a pus o clauză imensă lui Daniel Bîrligea, de 15 milioane de euro.

Gigi Becali l-a avertizat pe Daniel Bîrligea după ce l-a schimbat la pauză: „O să vorbesc cu el”

Gigi Becali l-a avertizat pe Daniel Bîrligea după ce l-a schimbat la pauză în meciul cu Petrolul. Patronul FCSB-ului era extrem de entuziasmat că a reuşit să îl transfere pe atacant de la CFR Cluj.

Reclamă

Milionarul l-a înlocuit pe atacant la pauză cu Baba Alhassan. După partidă, Becali a subliniat că Bîrligea nici nu a contat în joc şi a transmis că va avea o discuţie cu acesta.

(n.r: Cum vi s-a părut Bîrligea?) Ce să mi se pară Bîrligea… Nu pot să spun după un joc. Să vedem.

(n.r: L-aţi schimbat ca să-l odihniţi?) L-am schimbat că nu a contat. Nu a contat deloc în joc. O să vorbesc cu el, că la mine, ca să joci, trebuie să nu fugi de joc. O să vedem. Cum să n-am răbdare, că am dat bani pe el, milioane.

Trebuie să înţeleagă el că trebuie să joace ca la CFR. Nu vreau mai bine, dar să joace ca la CFR. Să vină, să primească mingea”, declara Gigi Becali pentru digisport.ro după FCSB – Petrolul 1-1.

Daniel Bîrligea, prima reacție după ce a fost schimbat la pauză în FCSB – Petrolul 1-1! Cum a trăit meciul, de pe bancă

Daniel Bîrligea a oferit prima reacție după ce a fost schimbat la pauză în FCSB – Petrolul 1-1. Atacantul campioanei nu s-a ferit de cuvinte, după duelul de pe stadionul „Steaua”.

Gigi Becali l-a înlocuit pe Bîrligea la pauza duelului cu Petrolul. Roș-albaștrii au fost egalați pe finalul meciului care s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro și care a contat pentru etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1.

Un meci destul de greu, era greu să joci pe el. Nu știu dacă să zic din fericire sau din păcate a ieșit un egal. Din păcate, în minutele finale ne-am ales cu un egal.

Cu siguranță, pe bancă mi-am dorit ca colegii mei să aperere rezultatul sau să înscrie încă un gol. Am fost cu toții cu sufletu la gură. Schimbarea mea a fost în ajutorul echipei. A ajutat echipa”, a spus Daniel Bîrligea, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și