Închide meniul

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2024, 0:09

Reclamă
„Un moment greu! Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB

Vlad Chiricheş, după un meci la FCSB / Profimediaimages

Vlad Chiricheş a făcut dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB la finalul meciului cu RFS, scor 4-1, din grupa principală a Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Gigi Becali a încercat să îl forţeze să se retragă din activitate, Chiricheş a revenit în primul 11. Veteranul campioanei României s-a făcut remarcat şi a oferit o pasă de gol.

Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB

E foarte plăcut să revenim în Europa cu o victorie, cu un joc bun. E bine, e un început promiţător.

E clar, sperăm ca această victorie să ne dea un moral bun, să venim cu victorii şi în campionat.

Da, am reuşit să urc, să ajung într-o poziţie mai ciudată pentru un fundaş central. M-am descurcat bine şi a fost o pasă bună.

Reclamă
Reclamă

(Cum a fost perioada asta pentru tine?) Da, a fost un moment greu. Chiar dacă am experienţă, sunt un jucător cu ani mulţi, e clar că a fost o perioadă grea. Sper să fiu un exemplu pentru jucătorii tineri, să vadă că şi când eşti cu moralul jos, dacă ai încredere în capacităţile tale, în tot ce faci la antrenament, e posibil să urci foarte repede. În fotbal totul este la o aruncătură de băţ, se poate schimba totul.

Jucătorii, staff-ul, au fost toţi alături de mine. E clar că asta mi-a dat putere şi mi-am aşteptat rândul.

Nu neapărat de a demonstra, dar e clar că un meci într-o cupă europeană e diferit, e ceva extraordinar şi cred că asta a fost un stimul foarte bun.

Reclamă

Suntem cu un moral bun, e clar că vom întâlni o echipă mult mai puternică, dar dacă suntem la fel de organizaţi, jucăm ce trebuie, putem să obţinem un rezultat bun şi acolo„, a declarat Vlad Chiricheş la digisport.ro.

Debut cu dreptul pentru FCSB, 4-1 cu RFS Riga

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia letonă RFS Riga, în prima etapă a tabloului principal din Liga Europa.

Pe Arena Naţională bucureştenii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din minutul 2, atunci când Edjouma a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă. Olaru şi Bîrligea au profitat în minutul 8 de o gafă a apărării adverse şi ultimul a deschis scorul pentru gazde. Târnovanu a scos incredibil la Savalnieks, în minutul 19, dar oaspeţii au înscris în minutul 23.

Lipuscek a trimis în plasă, arbitrul a anulat golul pentru un fault în atac, dar VAR a validat reuşita oaspeţilor şi scorul a devenit 1-1. Chiricheş a oferit pasa decisivă în minutul 32 pentru Marius Ştefănescu şi acesta i-a readus pe bucureşteni în avantaj. În minutul 58 o combinaţie între Bîrligea şi Florin Tănase l-a pus pe Olaru într-o poziţie excelentă şi a fost 3-1 pentru FCSB. Olaru a primit în minutul 69 o pasă de la nou intratul pe teren Băluţă şi a pus pe tabelă al patrulea gol al gazdelor. 4-1 a fost scorul final şi FCSB a debutat cu dreptul în această fază din Liga Europa.

FCSB: Târnovanu – M. Popescu, Chiricheş, Dawa, Radunovic – Lixandru, Edjouma (Şut 67) – Ştefănescu (Al. Băluţă 67), Olaru (D. Popa 84), Miculescu (Fl. Tănase 46) – Bîrligea (Oct. Popescu 76). ANTRENOR: Elias Charalambous

RFS RIGA: Ondoa – Savalnieks (Ndjiki 46), Prenga (Rasid Njie 70), Balodis, Lipuscek – Marhiev (Silagadze 70), Panic – Odisharia (Stuglis 84), Ikaunieks, Zelenkovs – Kouadio (Osuagwu 70). ANTRENOR: Viktors Morozs

Cartonaşe galbene: Chiricheş 89

Arbitri: Ricardo de Burgos Bengoetxea – Iker De Francisco, Alfredo Rodriguez Moreno – Javier Alberola Rojas (toţi din Spania)

Arbitri VAR: Cesar Soto Grado – Valentin Gomez (ambii din Spania)

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32 26 sept.

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și