Închide meniul

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2024, 9:29

Reclamă
Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB - RFS 4-1

Vlad Chiricheş, la finalul unui meci - Profimedia Images

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, e un lucru care spune multe despre dorinţa fostului căpital al naţioalei de a reveni în primul 11 al campioanei, loc pe care l-a pierdut în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 34 de ani a fost integralist în meciul de Europa League contra lui RFS, după care a participat la flash-interviuri, înainte ca toţi colegii săi să plece spre case. Chiricheş a luat o altă decizie însă.

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1

Fundaşul cotat la 350.000 de euro a ales să revină pe gazonul de pe Arena Naţională. Jurnaliştii de la Digi Sport l-au surprins în timp ce a alergat mai multe ture, aceasta fiind o formă de recuperare, după cum a explicat Ilie Dumitrescu.

”E un mod de a te recupera mai bine și mai rapid după un meci. Se folosește. Eu îmi aduc aminte că după antrenamentele intense din Anglia, mai rămâneam și făceam acest gen de alergare ușoară. El a fost foarte relaxat, cred că ajută foarte mult după efort, pentru a te recupera mai rapid”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată anterior.

Declaraţiile lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1

În acest sezon, Vlad Chiricheş a adunat doar 7 meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile. Înainte de duelul de joi seară, Chiri a fost rezervă cu UTA şi Petrolul şi s-a aflat în afara lotului pentru duelul cu CFR.

Reclamă
Reclamă

„E foarte plăcut să revenim în Europa cu o victorie, cu goluri multe și joc bun. E un început promițător. E clar că în campionat lucrurile nu merg bine, dar sperăm ca această victorie să ne dea un moral bun, să revenim cu victorie și în campionat și să revenim acolo sus, unde ne e locul.

Am reușit să urc, să ajung într-o poziție mai ciudată pentru un fundaș central, dar m-am descurcat bine și a fost o pasă bună. A fost un moment greu, chiar dacă am experiență. Sunt un jucător cu ani mulți, dar e clar că a fost o perioadă grea.

Sper să fiu un exemplu pentru jucătorii tineri și să vadă că, chiar și atunci când ești foarte jos, daca ai încredere în capacitățile tale e posibil să urci foarte repede. În fotbal totul e la o aruncătură de băț, se poate schimba totul de pe o zi pe alta”, a spus Chiricheș.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și