Închide meniul

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 11:53

Reclamă
Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

Dinamo - Botoşani e SOLD OUT! "Câinii" iau cu asalt arena Arcul de Triumf

Jucătorii lui Dinamo, alături de fani la finalul unui meci/ Profimedia

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT. Duelul din etapa a 11-a din din Liga 1 se va disputa în această seară, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro. „Câinii” vor lua cu asalt stadionul, pentru a-i încuraja pe elevii lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are un parcurs perfect pe teren propriu, în acest sezon. La meciul cu Botoşani, „câinii” pot stabili o bornă impresionantă şi pot ajunge la a cincea victorie, din tot atâtea meciuri disputate „acasă”.

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT

Dinamo are procentaj maxim la duelurile disputate pe arena Arcul de Triumf, în acest sezon. „Câinii” le-au învins pe rând pe Petrolul, Gloria Buzău, Universitatea Craiova şi Unirea Slobozia, fiind o adevărată forţă pe teren propriu.

În dimineaţa partidei cu Botoşani, membrii Peluzei Cătălin Hîldan au anunţat că toate biletele au fost vândute deja. Stadionul Arcul de Triumf va fi astfel umplut până la refuz, la ora meciului.

„Întotdeauna am demonstrat că suntem acolo lângă echipă. Dinamo – Botoșani, sold-out”, au anunţat ce de la PCH, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă
Reclamă

Dinamo traversează o formă excelentă, având doar două înfrângeri, în zece meciuri disputate. Echipa lui Zeljko Kopic a pierdut în deplasările cu CFR Cluj şi U Cluj. În etapa precedentă, „câinii” au remizat pe terenul celor de la Oţelul, scor 1-1, irosind o şansă uriaşă în finalul partidei.

Cu o victorie în meciul din această seară cu Botoşani, Dinamo poate urca provizoriu pe locul secund din clasament. „Câinii” au 16 puncte, după zece meciuri disputate, la egalitate cu rivala Universitatea Craiova.

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo, înaintea meciului cu Botoşani

Zeljko Kopic a oferit ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Tehnicianul „câinilor” nu s-a ascuns, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Reclamă

Înainte de meci, Zeljko Kopic a transmis faptul că 4 jucători nu sunt apți pentru duel. Este vorba despre Homawoo, Bordușanu, Abdallah și Florescu.

„Homawoo nu e gata, Bordușanu nu e gata, Hakim (n.r. – Abdallah) nu e gata, Florescu nu e gata, de restul vom vedea mâine.

Întâlnim o echipă cu calitate, domnul Ciobotariu lucrează foarte bine acolo, este un antrenor cu multă experienţă în campionatul românesc şi are jucători de calitate. Am văzut că etapa trecută a făcut un meci foarte interesant, 3-3, acasă (n.r. cu Gloria Buzău)”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și