Închide meniul

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

Alex Ioniță Publicat: 26 septembrie 2024, 14:12

Reclamă
Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo!

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Zeljko Kopic a oferit ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Tehnicianul „câinilor” nu s-a ascuns, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Dinamo și Botoșani se va juca vineri, de la ora 21:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo!

Înainte de meci, Zeljko Kopic a transmis faptul că 4 jucători nu sunt apți pentru duel. Este vorba despre Homawoo, Bordușanu, Abdallah și Florescu.

„Homawoo nu e gata, Bordușanu nu e gata, Hakim (n.r. – Abdallah) nu e gata, Florescu nu e gata, de restul vom vedea mâine”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

În momentul de față, Dinamo se află pe locul al 3-lea în Liga 1, cu 16 puncte după 10 meciuri disputate. Echipa lui Zeljko Kopic este la 6 puncte de primul loc, care este ocupat, în prezent, de Universitatea Cluj.

Reclamă
Reclamă

Zeljko Kopic, mesaj direct după ce a aflat că Dinamo se va duela cu FCSB în grupa din Cupa României

Zeljko Kopic a transmis un mesaj direct după ce a aflat că Dinamo se va duela cu FCSB în grupa din Cupa României. Antrenorul echipei din Ștefan cel Mare nu s-a ferit de cuvinte.

În decursul zilei de miercuri au fost trase la sorți grupele Cupei României. Dinamo și FCSB au fost repartizate în Grupa B, alături de Universitatea Craiova, Petrolul, Agricola Borcea și Metalul Buzău. Marile rivale din capitală se vor duela în prima etapă din cadrul acestei grupe.

După ce a aflat că Dinamo se va duela cu FCSB în grupa din Cupa României, Zeljko Kopic a transmis faptul că ambele formații vor avea parte de meciuri grele.

Reclamă

Tehnicianul „câinilor” le-a dat însă asigurări fanilor și a transmis faptul că elevii săi vor da totul pe teren, la fiecare meci, pentru a obține victorii.

„Da, sunt trei meciuri tari. FCSB are multă calitate, este campioana României. Petrolul joacă bine în campionat și este o formație foarte bine organizată. Metalul Buzău este un adversar redutabil, să nu uităm pe cine a eliminat ca să ajungă în grupele Cupei!

Ideea este că vor fi meciuri grele pentru noi, dar și pentru ele! Vă asigur. Vom pregăti fiecare meci să câștigăm, să dăm totul pentru victorie.

Nu contează competiția sau dacă este amical ori oficial. Ne vom dedica fiecărui meci din Cupă, sută la sută, vrem să dăm totul la antrenamente, apoi pe teren, ca să câștigăm. O impune numele Dinamo, o impun și oamenii pe care-i reprezentăm.

Așa va fi și în cele trei meciuri din Cupă.  Nu menajăm jucători, intrăm ca să câștigăm fiecare partidă”, a spus Zeljko Kopic, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și