Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

Bogdan Stănescu Publicat: 27 septembrie 2024, 12:05

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS!

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Patronul FCSB-ului a impus introducerea în teren a lui Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbarea s-a dovedit una de bun augur. Tănase şi-a făcut imediat simţită prezenţa. În minutul 58 Tănase a pasat excelent pentru Darius Olaru, care a finalizat perfect. Ulterior, de la Tănase a plecat şi faza golului 2 marcat de Olaru cu RFS.

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS!

La pauză i-am zis lui Mihai (n.r.: Mihai Stoica): «Iese Miculescu, intră Tănase. Bă, Mihai, știi de ce? Trebuie să marcăm goluri, nu doar un gol. E o pâine de mâncat, clasamentul e pe goluri, hai să marcăm!» Trebuie să știi să joci de frică!”, a dezvăluit Gigi Becali la fanatik.ro.

Florin Tănase a fost notat de către sofascore.ro cu 7.3 pentru evoluţia lui din meciul cu RFS. Internaţionalul român a fost unul dintre cei mai activi jucători ai campioanei României după pauză.

Cele mai mari note de la FCSB le-au primit Darius Olaru, 9.1, şi Marius Ştefănescu, 8.5. Au fost, de altfel, cele mai mari două note ale meciului. Darius Olaru, care a reuşit o dublă, a fost MVP-ul partidei. După prima etapă din grupa principală a Europa League, FCSB ocupă un loc onorant, 2. Roş-albaştrii se află imediat după Ajax, care a învins-o cu 4-0 pe Beşiktaş.

Reclamă
Reclamă

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

Florin Tănase a avut o reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1. Fostul căpitan al roş-albaştrilor a intrat după pauză şi a avut o evoluţie entuziasmantă.

Tănase a reuşit o pasă magistrală la primul gol al lui Darius Olaru, apoi a contribuit serios şi la al doilea gol marcat de căpitanul roş-albaştrilor. Tănase a luat o fază pe cont propriu, a driblat mai mulţi adversari şi i-a pasat lui Băluţă, care a centrat. Cu ajutorul unei devieri, mingea a ajuns la Olaru, care a reluat perfect din prima şi a marcat al doilea său gol din meciul cu RFS.

E o competiție cu echipe bune, campioane multe dintre ele… Am făcut un meci bun și cred că merităm acest scor. Criticile trebuie să te întărească, să muncești și să demonstrezi. Trei am văzut, că la unul eram pe jos. Toate au fost frumoase și importante.

Reclamă

M-am simțit bine și în stânga… gazonul bun, ne simțim bine pe Arenă, e diferența de calitate de la gazon. O atmosferă incredibilă, le mulțumim fanilor că au venit în număr atât de mare, la o oră atât de târzie, în timpul săptămânii.

Arată cât de iubită e această echipă, sper și meciurile viitoare să vină, avem nevoie de ei. Nu ne-a zis nimic încă (n.r. Gigi Becali), normal că e mulțumit, ce să zică, că nu i-a plăcut? Cu siguranță e fericit, ca noi toți, sperăm să acumulăm cât mai multe puncte”, a declarat Florin Tănase imediat după finalul partidei FCSB – RFS 4-1.

Debut cu dreptul pentru FCSB, 4-1 cu RFS Riga

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia letonă RFS Riga, în prima etapă a tabloului principal din Liga Europa.

Pe Arena Naţională bucureştenii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din minutul 2, atunci când Edjouma a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă. Olaru şi Bîrligea au profitat în minutul 8 de o gafă a apărării adverse şi ultimul a deschis scorul pentru gazde. Târnovanu a scos incredibil la Savalnieks, în minutul 19, dar oaspeţii au înscris în minutul 23.

Lipuscek a trimis în plasă, arbitrul a anulat golul pentru un fault în atac, dar VAR a validat reuşita oaspeţilor şi scorul a devenit 1-1. Chiricheş a oferit pasa decisivă în minutul 32 pentru Marius Ştefănescu şi acesta i-a readus pe bucureşteni în avantaj. În minutul 58 o combinaţie între Bîrligea şi Florin Tănase l-a pus pe Olaru într-o poziţie excelentă şi a fost 3-1 pentru FCSB. Olaru a primit în minutul 69 o pasă de la nou intratul pe teren Băluţă şi a pus pe tabelă al patrulea gol al gazdelor. 4-1 a fost scorul final şi FCSB a debutat cu dreptul în această fază din Liga Europa.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și