Închide meniul
Foto

Alexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagine de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2024, 20:07

Reclamă
Alexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagine de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

Alexandru Mățan, discurs la Casa Albă!

Foto: Instagram

Alexandru Mățan a ținut un discurs la Casa Albă! Românul care face spectacol în MLS, la Columbus Crew, a fost într-o vizită la reședința președintelui Statelor Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii și staff-ul echipei Columbus Crew, campioană a sezonului trecut din MLS, au fost invitați la Casa Albă pentru a sărbători titlul câștigat.

Alexandru Mățan, discurs la Casa Albă!

În mod evident, Alexandru Mățan a participat și el la această vizită și a fost surprins la un pupitru, în timp ce ținea un discurs. Imaginea a fost distribuită pe rețelele de socializare de soția acestuia, Elena Mățan.

În momentul de față, echipa românului, Columbus Crew, se află pe locul al 3-lea în Conferința de Est din MLS. De notat este faptul că echipa și-a asigurat deja calificarea în play-off-ul competiției.

Alexandru Mățan a ajuns la Columbus Crew în anul 2021, de la Viitorul, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. În 2022 a fost împrumutat la Rapid, însă s-a întors după 6 luni în SUA.

Reclamă
Reclamă

Până în momentul de față, Mățan a adunat 110 meciuri pentru Columbus, în care a marcat 4 goluri și a oferit 16 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew! Românul a dat o pasă de gol în finală

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew! Românul a intrat pe teren în minutul 84 al finalei Leagues Cup şi a reuşit să ofere o pasă de gol. Măţan l-a înlocuit pe Maximilian Arfsten.

În minutul 90+2, Alex Măţan a oferit un assist la golul marcat de Cucho Hernandez.

Reclamă

Este prima oară în istoria clubului Columbus Crew când echipa americană cucereşte Leagues Cup.

Cucho Hernandez a reuşit o „dublă” pentru echipa lui Măţan, marcând în minutele 45 şi 90+2. Jacen Russell-Rowe a marcat ultimul gol al întâlnirii, în minutul 90+4.

Pentru Los Angeles FC a marcat, în minutul 57 al finalei, Olivier Giroud, fostul atacant al lui AC Milan.

În vârstă de 24 de ani, Alex Măţan este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4 milioane de euro. Columbus l-a transferat în 2021 pe Măţan de la Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Măţan a fost ulterior împrumutat la Rapid. Din decembrie 2022 încoace a evoluat numai pentru echipa americană.

Măţan nu a debutat încă pentru naţionala de seniori a României. El are două prezenţe în tricoul naţionalei U23 a României.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

23:00

LIVE VIDEOEstoril – Sporting e ACUM LIVE în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și