Închide meniul

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew! Românul a dat o pasă de gol în finală

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 13:44

Reclamă
Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew! Românul a dat o pasă de gol în finală

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew!

Columbus Crew a cucerit Leagues Cup / Instagram Leagues Cup

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew! Românul a intrat pe teren în minutul 84 al finalei Leagues Cup şi a reuşit să ofere o pasă de gol. Măţan l-a înlocuit pe Maximilian Arfsten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 90+2, Alex Măţan a oferit un assist la golul marcat de Cucho Hernandez.

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew! Românul a dat o pasă de gol în finală

Este prima oară în istoria clubului Columbus Crew când echipa americană cucereşte Leagues Cup.

Cucho Hernandez a reuşit o „dublă” pentru echipa lui Măţan, marcând în minutele 45 şi 90+2. Jacen Russell-Rowe a marcat ultimul gol al întâlnirii, în minutul 90+4.

Pentru Los Angeles FC a marcat, în minutul 57 al finalei, Olivier Giroud, fostul atacant al lui AC Milan.

Reclamă
Reclamă

În vârstă de 24 de ani, Alex Măţan este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4 milioane de euro. Columbus l-a transferat în 2021 pe Măţan de la Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Măţan a fost ulterior împrumutat la Rapid. Din decembrie 2022 încoace a evoluat numai pentru echipa americană.

Măţan nu a debutat încă pentru naţionala de seniori a României. El are două prezenţe în tricoul naţionalei U23 a României.

Elena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!”

Elena Măţan, soţia lui Alexandru Măţan, mărturisea că a avut parte de momente dramatice în SUA. Elena este terifiată de împuşcăturile pe care le aude frecvent.

Reclamă

Elena a trecut prin momente de spaimă în luna iunie a acestui an. Ea a fost martoră la un scandal uriaş, cu zeci de împuşcături şi cu mai multe maşini de poliţie.

„Doamne, cea mai îngrozitoare noapte din viața mea. Până să apuc să filmez au fost peste 30 de împușcături. Mereu se întâmplă câte ceva când rămân singură, jur”, a scris soţia lui Alexandru Măţan pe reţelele de socializare. Elena a revenit şi cu alte detalii înfiorătoare.

„Peste 10 mașini de poliție și se vede cum e băgată în ambulanță persoana împușcată. American dream…urăsc țara asta”, a mai dezvăluit Elena.

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Prinţul William al Marii Britanii, omagiu pentru Sven-Goran Eriksson: „Un adevărat gentleman al jocului”

15:33

UTA – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Duel Rednic – Hagi, la mijlocul clasamentului Ligii 1

15:10

Transfer pentru Alex Cicâldău! Galatasaray a acceptat oferta, iar internaţionalul român îşi schimbă echipa!

14:57

Sven-Goran Eriksson a murit la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj tulburător de adio! Ce spunea fostul mare antrenor

14:31

Sven-Goran Eriksson a murit la 76 de ani

14:25

EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și