Închide meniul

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele probabile

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2024, 11:56 / Actualizat: 28 septembrie 2024, 13:33

Reclamă
CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele probabile

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele probabile

Dan Petrescu și Mircea Rednic / Profimedia

Meciul CFR Cluj – UTA Arad va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 19:00. Formația din Gruia primește vizita echipei pregătite de Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă CFR Cluj vine după două remize, cu Hermannstadt și FCSB, UTA a remizat în ultimele două etape cu Poli Iași și Hermannstadt. Cu toate acestea, arădenii nu au mai câștigat un meci de pe 5 august.

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00)

În acest moment, CFR Cluj a disputat doar 9 meciuri și are 15 puncte, fiind pe locul 6. În ceea ce privește echipa lui Mircea Rednic, UTA se află pe locul 14, cu 9 puncte.

Mircea Rednic a suferit o nouă intervenție la inimă și nu a putut participa la conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj. Noile probleme ale lui Rednic vin la un an de la infarctul miocardic suferit.

La conferința de presă, antrenorul secund de la UTA a dezvăluit că Mircea Rednic a condus antrenamentul echipei, însă a ales să nu meargă și la conferința de presă, din cauza faptului că doctorul i-a recomandat să nu facă efort.

Reclamă
Reclamă

Echipe probabile

CFR Cluj: Popa – Abeid, Boben, Bolgrado, Camora – Kresic, Djokovic, Tachtsidis – Deac, Munteanu, Kamara
Rezerve: Hindrich, Artean, Rocha, Iacob, Keita, Fica, Michael, Păun, Peteleu, Postolachi
Antrenor: Dan Petrescu

UTA: Popa – Râpă, Paulolo, Conte, Van Durmen – Fabry, Mihai, Joao Pedro – Costache, Dumiter, Omondi
Rezerve: Mitrovic, Zsori, Trif, Mabea, Kadiri, Hrezdac, Cristea, Cîmpanu, Ghezali, Borcea, Benga
Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă

Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club. Antrenorul CFR-ului a spus că nu crede că Louis Munteanu este un copil problemă.

„Mi-a zis cineva ceva. Era sâmbătă, după meci, duminică erau liberi. Fiecare poate să se ducă unde vrea, când vrea. Bine, el trebuie să aibă grijă de cariera lui și de el. Nu e bine să apari nicăieri, dar nu cred că e un jucător problemă. N-am auzit așa ceva despre Munteanu și sper să n-avem probleme cu el.

El știe că presiunea e pe el. Când va juca prost, dacă va juca prost, imediat i se va reproșa ce a apărut. Nu știu ce a apărut, chiar n-am citit”, a spus Dan Petrescu despre Louis Munteanu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și