Închide meniul

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2024, 12:15

Reclamă
Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Gigi Becali luat o decizie drastică la FCSB, după victoria obținută de campioana României în meciul cu RFS, scor 4-1, din grupa principală a Europa League. Patronul roș-albaștrilor a anunțat care este singurul mod prin care va mai realiza transferuri la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera nu va mai ține cont de niciun sfat în momentul în care își va dori să aducă un fotbalist. Singura condiție este ca el să îl vadă jucând. Acesta este și motivul pentru care ia în calcul să transfere numai jucători din Liga 1, chiar dacă prețul este „piperat”.

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB

Becali l-a dat exemplu pe Daniel Bîrligea, pentru care a plătit mai mult de 2 milioane de euro în conturile lui CFR Cluj.

Vreau să întăresc echipa, să fac echipă tare, dar de unde să-i găsesc? Uite, pe Bîrligea l-am văzut.

Nu mai dau eu bani pe jucători dacă nu-i văd eu. De aia iau din România, că din străinătate nu-i văd. Lasă, bă, dați voi 400.000 și dau eu două milioane, dar să-i văd eu”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Bîrligea a marcat, împotriva lui RFS, primul gol în tricoul FCSB-ului. Poate recidiva și în Liga 1, în deplasarea cu Sepsi. Meciul de la Sfântu Gheorghe va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali i-a transferat în această vară și pe Marius Ștefănescu (1.3 milioane de euro), Daniel Popa (300.000 de euro), William Baeten (300.000 de euro) și Mihai Popescu (250.000 de euro). În schimb, golgheterul Florinel Coman a plecat la arabi pentru 5.25 milioane de euro.

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB

Darius Olaru a făcut un anunţ despre plecarea de la FCSB, imediat după „dubla” spectaculoasă reuşită în meciul cu RFS, încheiat cu scorul de 4-1. Căpitanul campioanei a subliniat că are „multă treabă” la formaţia roş-albastră, cel puţin până în iarnă.

Reclamă

Căpitanul roş-albaştrilor a oferit declaraţii şi despre o mărire de salariu, după ce în vară Gigi Becali a dezvăluit că mijlocaşul a refuzat semnarea unui nou contract.

Nu mă gândesc la un transfer, când va veni și timpul meu voi pleca, dar până atunci sunt aici, sunt focusat pe ce am de făcut. Avem multă treabă până în iarnă, Campionat, Cupă, Europa League.

Ne gândim să luăm meci cu meci, trebuie să ne revenim și în campionat, iar după ne vom gândi la meciul de la Salonik. Nu mă gândesc la o mărire de salariu. Criticile mă fac să fiu mult mai motivat, dar și laudele le iau ca atare.

Trebuie să arătăm și în campionat la fel ca în Europa. În ultimele meciuri am jucat bine și în campionat, dar nu am reușit să rezultatele pe care ni le dorim. Aveam nevoie de această victorie și pentru moral pentru că nu traversam o perioadă bună”, a declarat Darius Olaru, după FCSB – RFS 4-1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și