Închide meniul

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

Dan Roșu Publicat: 29 septembrie 2024, 9:38

Reclamă
Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna - Barcelona 4-2.

Lamine Yamal. în timpul unui meci - Profimedia Images

Lamine Yamal a marcat un gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2, prima înfrângere a catalanilor în această ediţie de La Liga. Puştiul minune de 17 ani al liderului a ajuns la cifre spectaculoase în acest debut de stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamal a marcat ultimul gol al meciului pierdut surprinzător pe Estadio El Sadar din Pamplona. Campionul mondial a primit o minge la 22 de metri de poarta gazdelor, a înaintat şi a şutat direct spre vinclu.

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2

Lamine Yamal a devenit astfel primul jucător din Top 5 campionate ale Europei care îşi trece în cont 5 goluri şi 5 pase decisive în acest sezon. Performanţă remarcabilă ţinând cont de vârsta fenomenului din curtea Barcelonei.

Yamal a avut nevoie de nouă meciuri disputat în acest sezon pentru a reuşi performanţa. Starul a cărui cotă a ajuns deja la 120 de milioane de euro a marcat un gol la 147 de minute.

Barcelona rămâne cu 11 victorii consecutive în La Liga

Barcelona a suferit o înfrângere total neaşteptată pe Estadio El Sadar. A fost 4-2 pentru Osasuna şi seria de victorii a echipei lui Hansi Flick s-a oprit la 11. Osasuna este echipa care întrerupea o altă serie a grupării blaugrana (13 victorii), cu 10 ani în urmă, pe acelaşi stadion.

Reclamă
Reclamă

A fost abia a treia oară în istorie când Barcelona încasează patru goluri de la Osasuna. S-a mai întâmplat în 1936 şi în 1984, când s-a înregistrat acelaşi scor ca sâmbătă seară, 4-2.

După meciul cu Osasuna, Hansi Flick a ratat şansa să intre în istoria Barcelonei. Astfel, Gerardo Martino rămâne singurul antrenor al catalanilor care şi-a câştigat primele sale opt meciuri în La Liga. Germanul s-a oprit la 7 partide.

Reclamă
Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și