Închide meniul

Hansi Flick, cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski după Barcelona – Getafe 1-0: „Cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu”

Alex Ioniță Publicat: 26 septembrie 2024, 11:42

Reclamă
Hansi Flick, cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski după Barcelona – Getafe 1-0: „Cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu

Hansi Flick, cuvinte uriașe pentru Robert Lewandowski după Barcelona - Getafe 1-0

Hansi Flick / Profimedia

Hansi Flick a spus cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski după Barcelona – Getafe 1-0. Antrenorul echipei FC Barcelona a declarat că atacantul polonez, autorul unicului gol al meciului cu Getafe (1-0), disputat miercuri seara în La Liga, este „cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu”, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru mine, el este cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu. Treaba sa este să joace în faţa porţii şi să marcheze, iar el asta face. Are jucători în jurul său care îl pot asista şi este fantastic în faţa porţii”, a spus tehnicianul german la conferinţa de presă pe care a susţinut-o la Stadionul Olimpic Lluís Companys după succesul cu Getafe.

Hansi Flick, cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski după Barcelona – Getafe 1-0

Robert Lewandowski (36 ani) a evoluat între 2014 şi 2022 la Bayern Munchen, unde a lucrat, de asemenea, sub comanda lui Hansi Flick, reuşind să marcheze 344 de goluri în 375 de meciuri disputate în toate competiţiile, notează agerpres.ro.

De la sosirea sa la Barca, în iulie 2022, Lewandowski a înscris 66 de goluri în 103 partide. Miercuri, polonezul a marcat al 6.500-lea gol din istoria clubului FC Barcelona în La Liga, conform presei catalane.

Comentând evoluţia elevilor săi în meciul de miercuri, Hansi Flick a precizat: „În prima repriză am combinat şi am dat pase bune, dar au reuşit să închidă spaţiile. Una peste alta, ne-am luptat pe tot parcursul meciului cu o mentalitate fantastică. Sunt mulţumit de fani, pentru că au răspuns când am avut nevoie de ei”.

Reclamă
Reclamă

Întrebat despre posibila recrutare a portarului polonez Wojciech Szczesny, pentru a acoperi absenţa îndelungată a germanului Marc-Andre ter Stegen, din cauza unei accidentări, antrenorul Barcelonei a asigurat că vorbeşte doar despre jucătorii aflaţi sub comanda sa şi a subliniat că este „foarte mulţumit” de Inaki Pena, cel care a apărat poarta catalanilor în partida cu Getafe.

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen. Wojciech Szczesny, aşteptat pe Camp Nou!

Barcelona s-a mişcat rapid şi l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen. Şefii de pe Camp Nou au fost obligaţi să aducă un portar liber de contract, după ce titularul dintre buturi a suferit o accidentare horror şi a fost operat. Un portar retras din activitate vine la gruparea blaugrana.

Jurnaliştii de la Marca anunţă că Wojciech Szczesny ar fi ajuns la un acord cu conducătorii liderului din La Liga. A fost convins să revină pe teren, chiar dacă îşi anunţase retragerea din fotbal la finalul lunii august.

Reclamă

Fabrizio Romano anunţă că este acord total între Barcelona şi Szczesny:

„S-a ajuns la o înţelegere pentru un contract pe un an. Vizita medicală a fost programată zilele următoare, în Spania. Propunerea a fost acceptată de Szczesnzy, care a acceptat să renunţe la retragere”

Wojciech Szczesny ar urma să semneze un contract până la finalul sezonului. Totuşi, nu o va putea ajuta pe Barcelona decât în campionat. Szczesny nu a fost trecut pe lista de Champions League, care mai poate fi modificată abia la începutul anului viitor. Prin urmare, abia în luna februarie va putea apăra şi în meciurile din Ligă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și