Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

Publicat: 29 septembrie 2024, 10:41

Reclamă
Lionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!

Lionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo

Lionel Messi l-a jignit pe arbitrul Ramy Touchan / Captură Ole

Lionel Messi a avut o criză de nervi după ce a marcat un golazo în meciul Inter Miami – Charlotte, scor 1-1, în MLS. Starul argentinian a avut o reacție de necrezut, care nu îi stă în fire, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a înscris cu o execuție senzațională, în minutul 67. A reușit să restabilească egalitatea, după ce Swiderski reușise să îi ducă în avantaj pe cei de la Charlotte.

Lionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo

În cele 19 meciuri din acest sezon, Messi a marcat 17 goluri și a oferit 12 pase decisive. Atacantul de 37 de ani a ajuns la 841 de goluri marcate în întreaga carieră.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și