Închide meniul

Lionel Messi, mesaj emoționant după ce Luis Suarez s-a retras de la națională. Nici Neymar nu l-a uitat pe fostul coechipier

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2024, 15:23

Reclamă
Lionel Messi, mesaj emoționant după ce Luis Suarez s-a retras de la națională. Nici Neymar nu l-a uitat pe fostul coechipier

Lionel Messi, mesaj emoționant după ce Luis Suarez s-a retras de la echipa națională

Colaj cu Lionel Messi și Luis Suarez / Profimedia

Lionel Messi a transmis un mesaj emoționant după ce Luis Suarez s-a retras de la echipa națională. După ce a jucat ultimul meci al carierei pentru Uruguay împotriva Paraguayului (0-0), vineri, la Montevideo, Luis Suarez, în vârstă de 37 de ani, a primit un omagiu sincer din partea prietenului şi partenerului său de club de la Inter Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Salut, grăsuţule. Am vrut să îţi fiu alături în această zi foarte importantă pentru tine, pentru familia ta şi pentru fanii fotbalului”, a declarat campionul mondial argentinian într-un mesaj video difuzat pe ecranul uriaş al stadionului din Montevideo.

Lionel Messi, mesaj emoționant după ce Luis Suarez s-a retras de la echipa națională

„M-am bucurat să fiu alături de tine şi ştiu cât de dificil a fost să iei această decizie, pentru că ştiu cât de mult înseamnă pentru tine, să joci la echipa națională a Uruguayului.

Întotdeauna ai dat totul pentru echipă, până în ultima zi. Laşi o mare moştenire pentru generaţiile viitoare. Acesta este sfârşitul unui capitol important din cariera ta, dar, din fericire, mai ai mulţi ani de fotbal în faţă”, i-a transmis Messi, potrivit news.ro.

Aceste cuvinte l-au emoţionat pe coechipierul său, care a fost pe punctul de a plânge pe teren.

Reclamă
Reclamă

Neymar, fostul său coechipier din atacul Barcelonei, a avut şi el câteva cuvinte pentru legenda uruguayană: „A fost o onoare pentru mine să te cunosc ca jucător şi ca om. Uruguayenii îşi vor aminti întotdeauna şi vor preţui un jucător incredibil. Te iubesc foarte mult”, a spus fostul star de la PSG.

Legendarul atacant uruguayan Luis Suarez a jucat o ultimă partidă internaţională la Montevideo, vineri, în remiza, scor 0-0 cu Paraguay, în preliminariile zonei sud-americane pentru Cupa Mondială FIFA 2026.

„El Pistolero” se retrage din tricoul albastru, după ce a marcat 69 de goluri în 143 de selecţii, suficient pentru a deveni, la 37 de ani, cel mai bun marcator din toate timpurile al Celeste.

Reclamă

Luis Suarez s-a retras de la naţionala Uruguayului! Imagini emoţionate cu atacantul de 37 de ani

Legendarul atacant uruguayan Luis Suarez a jucat o ultimă partidă internaţională la Montevideo, vineri, în remiza, scor 0-0 cu Paraguay, în preliminariile zonei sud-americane pentru Cupa Mondială FIFA 2026.

„Mulţumesc pentru tot, Lucho”, «Ai fost şi vei rămâne idolul meu etern», «Eşti unic şi incomparabil»: mesajele de adio au fost numeroase pe stadionul Centenario, unde se adunaseră peste 60.000 de spectatori, notează news.ro.

În cele din urmă, Suarez nu a reuşit să atingă borna 70 într-un meci marcat de 24 de faulturi şi punctat de un singur şut pe poartă pentru Uruguay. El însuşi a ratat o şansă în minutul 18, şutul său lovind bara.

Fostul jucător de la Atletico Madrid, Barcelona şi Liverpool a făcut primii paşi în echipa naţională sub comanda selecţionerului Oscar Washington Tabarez (2006-2021), alături de ceilalţi doi iluştri atacanţi uruguayeni ai acestui secol, Diego Forlan şi Edinson Cavani.

Lăudat pentru simţul său pentru gol oriunde a fost, calităţile sale de atacant nu au fost niciodată puse la îndoială, deşi comportamentul său pe teren a fost.

Încarnând „garra” uruguayană, ferocitatea care este o valoare naţională, jucătorul originar din Salto şi-a pierdut calmul de mai multe ori.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:10

Doi jucători ai României U19 l-au scos din minţi pe Ion Marin: „I-am trimis acasă!”. Scandal în cantonamentul din Finlanda

17:51

„Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United?” Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc. Reacţia fostului dinamovist

17:29

Bănel Nicoliţă a dat verdictul după Kosovo – România 0-3: „Să nu facem nuntă după o victorie!” Ce a adus în plus Mircea Lucescu

16:49

Bernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara

16:39

„Doamne ferește!” Giovanni Becali a reacționat, după atacul lui Ianis Hagi! Mesaj direct pentru „Prinț”

16:29

„Vom câștiga grupa!” Ioan Ovidiu Sabău a dat verdictul, după Kosovo – România 0-3! Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și