Închide meniul

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 septembrie 2024, 12:16

Reclamă
Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!. Decizia luată de Ange Postecoglou

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin

Florin Manea îi ia apărarea lui Radu Drăgușin / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham, în minutul 8 al meciului cu Qarabag, scor 3-0, din Europa League. Impresarul fundașului român asigură că Drăgușin are numai de învățat din acea eroare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale le-a permis adversarilor să plece pe contraatac și, din postura de ultim apărător, l-a faultat pe Juninho. Arbitrul partidei, Willy Delajod, i-a arătat catronașul roșu direct. Românul va fi suspendat în următorul meci al lui Spurs, din a doua cea mai importantă competiție europeană.

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham

Drăgușin a fost sfătuit chiar de Cristi Chivu să nu fie afectat de jignirile primite, pe rețelele sociale, de la unii dintre fanii lui Tottenham.

Florin Manea a anunțat că Ange Postecoglou se va baza în continuare pe Radu Drăgușin, cel care este în lot pentru derby-ul cu Manchester United.

Am vorbit cu Radu după meci. Așteptam greșeala asta de câțiva ani. Oricine trece printr-un moment din ăsta în viață. A înțeles, va înțelege din greșeală. Nu are de ce să fie afectat. Cei mai mari fotbaliști ai lumii au greșit. Bine că echipa n-a pierdut. Cei de la Tottenham l-au înțeles, nu e un capăt de țară.

Reclamă
Reclamă

Injurii sunt peste tot. Dacă stă să citească acum ce scrie lumea pe Facebook… el trebuie să muncească, iar din greșeli să învețe. Cred că greșeala îl va ajuta să fie mai atent, mai concentrat. Sunt lucruri inerente în cariera unui jucător.

El nu citește de obicei ce se scrie despre el. A vorbit cu Cristi Chivu și ăsta a fost sfatul lui, să nu citească nimic din ce se scrie. Și de Cristi se scria foarte urât, s-a spus 7 ani la rând că nu e bun de Inter, că îl dă afară, dar uite că a luat Champions League.

Radu e în lot pentru meciul cu Manchester United. Nu o să joace azi probabil, dar în fotbal se pot schimba lucrurile de la un minut la altul. Important e că nu e afectat și a fost bucuros că echipa a câștigat cu 3-0. Era mai nasol dacă Tottenham pierdea. A fost o greșeală personală, dar echipa a jucat bine și a câștigat. Sperăm că lucrurile vor fi cum au fost și până acum. Eu nu cred că greșeala asta șterge cu buretele tot ce a făcut Radu. A avut o evoluție foarte bună și cu Newcastle, se antrenează foarte bine și nu cred că această greșeală îl va face pe Postecoglou să nu îl bage„, a spus Florin Manea la fanatik.ro.

Reclamă

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq

Radu Drăguşin a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care şi-a recunoscut greşeala făcută şi promite că va învăţa din această experienţă.

Cu siguranță nu în acest fel mi-am dorit să încep această călătorie europeană, dar echipa este cel mai important lucru și colegii mei au făcut un joc incredibil și ne-au asigurat punctele.

Am făcut o greșeală din care trebuie să învăț și să continui să muncesc din greu. Sunt recunoscător pentru toate mesajele primite, recunoscător pentru toată susținerea.”, a scris Radu Drăgușin pe Instagram.

În acest sezon, Drăgușin a jucat într-un singur meci din campionat al lui Tottenham. 25 de milioane de euro au plătit londonezii pentru a-l transfera de la Genoa. La această sumă se adaugă și mai multe bonusuri de performanță.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și