Închide meniul

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2024, 22:39

Reclamă
Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

Profimedia

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq, iar englezii l-au făcut praf. Radu Drăguşin a fost eliminat în minutul 8 al partidei din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care şi-a recunoscut greşeala făcută şi promite că va învăţa din această experienţă.

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq, iar englezii l-au făcut praf

”Cu siguranță nu în acest fel mi-am dorit să încep această călătorie europeană, dar echipa este cel mai important lucru și colegii mei au făcut un joc incredibil și ne-au asigurat punctele.

Am făcut o greșeală din care trebuie să învăț și să continui să muncesc din greu. Sunt recunoscător pentru toate mesajele primite, recunoscător pentru toată susținerea.”, a scris Radu Drăgușin pe Instagram.

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

La finalul meciului, jurnaliştii englezi au tras concluziile şi au oferit un verdict aspru pentru Radu Drăguşin. Aceştia au subliniat că Europa League era şansa internaţionalului român să prindă mai multe minute pe teren, însă şi-a irosit-o, după cartonaşul roşu văzut în meciul cu Qarabag.

Reclamă
Reclamă

Englezii au mai subliniat faptul că Drăguşin r fi trebuit să rişte şi să-şi lase adversarul să avanseze către poartă. Aceştia susţin că pentru Tottenham, în startul partidei, ar fi fost mai bine să fie condusă cu 1-0, şi să fie în efectiv complet, decât să rămână în inferioritate numerică.

„A fost o rușine! Cu ceea ce a făcut, Drăgușin nu doar că și-a pus echipa într-o situație dificilă, dar s-a pus și pe el într-o poziție incomodă. Europa League a fost menită să fie momentul lui de strălucire, iar acum va sta pe bară în câteva meciuri din faza ligii din cauza suspendării. Trebuia să-l lase pe adversarul său (n.r. – atacantul, Juninho) să scape, cu riscul unui 1-0. Mai bine un 1-0 în 11 jucători, decât 0-0 în zece„, au notat englezii de la spurs-web.com, publicaţie „de casă” a lui Tottenham, după succesul cu 3-0 cu Qarabag.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și