Închide meniul

David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic

Publicat: 29 septembrie 2024, 15:33

Reclamă
David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!. Anunțul făcut de campionul olimpic

David Popovici face un gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități

David Popovici, în timpul unui interviu / AS.ro

David Popovici face un gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități. Campionul olimpic de la Paris a anunțat că va începe o strângere de fonduri în încercarea de a-i ajuta să își cumpere o casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înotătorul român a mai făcut gesturi similare în în anii trecuți. În 2022, „Regele Natației” a strâns 40.000 de euro pentru Florentina Filipovici. Și-a donat echipamentul și a ajutat-o pe fosta vicecampioană mondială la canotaj să se mute într-o casă nouă alături de cei trei copii ai ei.

David Popovici face un gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități

În una septembrie a anului trecut și-a „donat ziua de naștere” pentru a ajuta cinci frați să nu ajungă în stradă. David Popovici repetă gestul impresionant și în acest an.

Campionul care tocmai a împlinit 20 de ani își dorește acum să ajute 11 copii să aibă o casă.

Mâine voi începe o strângere de fonduri pentru 11 copii cu dizabilități, care provin și din sistem. Este cea mai ambițioasă strângere de fonduri de până acum. Eu sper să difuzați treaba asta, chiar dacă nu e cel mai interesant subiect, ar trebui să fie!

Reclamă
Reclamă

Voi începe această strângere, pe conturile mele de socializare, pentru ca 11 copii să poată avea o casă potrivită pentru nevoile lor și să rămână acolo inclusiv după 18 ani.

După cum știm și noi statul și sistemul… abandonează e un cuvânt greu, dar ăsta e cuvântul.„, a spus campionul olimpic, la finalul unui eveniment.

David Popovici va oferi mai multe detalii pe rețelele sociale. 475.000 de urmăritori are numai pe contul său de Instagram.

Reclamă

Popovici a făcut senzaţie la Jocurile Olimpice 2024 şi s-a întors acasă cu o medalie de aur şi una de bronz. Pentru performanța reușită la Paris, el și-a asigurat renta viageră maximă, care în prezent este de 16.635 de lei.

David Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România

David Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă! Un designer român a creat un ceas special pentru campionul olimpic, dar David nu a acceptat să îl primească.

Augustin Matei a dat detalii despre ceasul pe care l-a creat special pentru dublul medaliat olimpic de la Paris. Popovici urma să primească ceasul la un eveniment la care, de altfel, nici nu a mai participat.

Augustin Matei a creat ceasuri pentru numeroase personalităţi, printre care actorii Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Michael Keaton și Samuel Jackson, dar și antrenorul italian Roberto Mancini. Papa Francisc şi Klaus Iohannis au primit şi ei ceasuri create de Augustin Matei.

Este un ceas cu mecanism cronograf, are curea din piele de rechin, o micropictură gen acuarelă cu chipul lui David Popovici și numele lui. Am folosit și câteva elemente din aur. În dreptul orei 9.00 este un timp record scos de el.

Am înțeles că tatăl său a refuzat, deoarece erau în discuții cu un brand. Vreau să îl termin și să îl scot la licitație. Eu nu vreau niciun ban pe el. Îmi doresc ca banii să ajungă la niște copii care fac înot și au nevoie de echipament. Nu mă pricep, însă, la licitații și promovare. Poate vrea David Popovici să mă susțină pentru o licitație, să promoveze acest ceas. Vreau să scot acest ceas la licitație, am nevoie de ajutorul tău, David!”, a declarat Augustin Matei pentru cancan.ro despre ceasul pe care l-a creat pentru David Popovici.

Ceasurile pe care le realizează Augustin Matei au preţuri cuprinse între 8.000 şi 20.000 de euro. Cu siguranţă un astfel de ceas unicat, personalizat pentru David Popovici, ar stârni interesul colecţionarilor.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:32

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep! Notele primite de el şi Alex Maxim după înfrângerea cu Eyupspor

19:24

Gică Hagi şi-a luat rost jucătorii după Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0! Avertismentul „Regelui”: „O să fie foarte greu”

19:13

Denis Alibec, verdict uluitor după Buzău – Farul 1-0: „Ne batem la retrogradare”. Vedeta lui Hagi nu s-a ferit de cuvinte

18:58

Un jucător al Oţelului a recunoscut că îi este frică de Dorinel Munteanu! Reacţia preşedintelui clubului

18:49

LIVE SCOREManchester United – Tottenham 0-1! Radu Drăguşin este rezervă. Atletico – Real Madrid se joacă la 22:00

18:23

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 LIVE VIDEOFC Porto – Arouca, în AntenaPLAY (20:00). Famalicao – Nacional se joacă ACUM! Spectacol total în Liga Portugal 3 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și