Închide meniul

Manchester United – Tottenham 0-3! Echipa lui Ten Hag, umilită pe teren propriu. Vot de încredere pentru Radu Drăguşin

Alex Masgras Publicat: 29 septembrie 2024, 20:28

Reclamă
Manchester United – Tottenham 0-3! Echipa lui Ten Hag, umilită pe teren propriu. Vot de încredere pentru Radu Drăguşin

Manchester United - Tottenham LIVE SCORE

Manchester United - Tottenham / Profimedia

Meciul Manchester United – Tottenham 0-3 a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Ange Postecoglou s-a impus fără drept de apel pe Old Trafford, jucătorii lui Erik ten Hag încasând pentru al doua oară în acest sezon un 0-3 pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnson, Kulusevski şi Solanke au marcat cele trei goluri pentru Spurs. Radu Drăguşin, eliminat în meciul din Europa League de joi după doar 8 minute, a fost introdus de Ange Postecoglou în minutul 81, în locul lui Micky van de Ven.

Manchester United – Tottenham 0-3! Echipa lui Ten Hag, umilită pe teren propriu. Radu Drăguşin, introdus în minutul 81

Min. 90+6: Fluier final! Tottenham s-a impus cu 3-0 pe Old Trafford.

Min. 82: La câteva secunde de la introducerea lui Drăguşin pe teren, jocul a fost oprit. Mason Mount şi-a spart capul după un duel cu fundaşul român. Drăguşin nu a avut nicio vină şi nu a fost nevoie de intervenţia VAR.

Min. 81: Radu Drăguşin intră pe teren în locul lui Micky Van de Ven.

Reclamă
Reclamă

Min. 78: Manchester United – Tottenham 0-3! GOOL SPURS! Solanke a trimis în poartă mingea deviată de Sarr. Echipa lui Ten Hag, umilită pe teren propriu.

Min. 48: Manchester United – Tottenham 0-2! GOOL SPURS! Kulusevski a majorat diferenţa pe Old Trafford.

Reclamă

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză pe Old Trafford.

Min. 42: Roşu direct pentru Bruno Fernandes! Intrare brutală pentru căpitanul lui Manchester United

Min. 23: Mainoo a ratat o ocazie uriaşă. Jucătorul lui Manchester United a primit o pasă perfectă în careu, dar nu a reuşit să îl învingă pe Vicario, care a avut o intervenţie fabuloasă.

Min. 20: Brennan Johnson a fost la un pas de a face dubla, dar şutul său din interiorul careului a lovit bara.

Min. 3: Manchester United – Tottenham 0-1! GOOL SPURS! Micky van de Ven a început o cursă din propria jumătate de teren, a intrat în careul advers şi a centrat perfect pentru Brennan Johnson, care a trimis balonul în poarta lui Onana fără prea mari emoţii. Început tare de meci pe Old Trafford.

Min. 1: A început meciul. Radu Drăguşin este rezervă

Echipele de start în Manchester United – Tottenham

Manchester United: Onana – Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot – Mainoo, Ugarte, Garnacho, Fernandes, Rashford – Zirkzee
Rezerve: Bayindir – Lindelof, Evans, Diallo, Antony, Casemiro, Eriksen, Hojlund, Mount

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Kulusevski, Bentancur, Maddison – Johnson, Solanke, Werner
Rezerve: Forster – Dragusin, Gray, Spence, Bergvall, Bissouma, Lankshear – Moore, Sarr

Manchester United şi Tottenham vin după meciuri în Europa League la mijlocul săptămânii. Dacă echipa lui Erik ten Hag a remizat pe teren propriu cu Twente, scor 1-1, Spurs a reuşit să se impună pe teren propriu cu Qarabag, scor 3-0, în ciuda faptului că Radu Drăguşin a fost eliminat în meciul de joi încă din minutul 7.

Manchester United nu s-a descurcat mai bine nici în meciul de campionat. „Diavolii roşii” au încheiat la egalitate duelul de pe terenul lui Crystal Palace, scor 0-0, în timp ce Tottenham a câştigat întâlnirea cu Brentford de pe teren propriu cu 3-1.

Atletico – Real Madrid se joacă la 22:00

Un alt meci important din fotbalul european va avea loc pe Metropolitano din Madrid. Atletico, echipa pregătită de Diego Simeone, va primi vizita rivalei din oraş, Real Madrid, în capul de afiş al etapei din La Liga. Etapa trecută, Real Madrid a câştigat cu ceva emoţii meciul de pe teren propriu cu Alaves, scor 3-2, în timp ce Atletico Madrid s-a impus la limită pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 1-0.

Înaintea acestui meci, Atletico madrid este pe locul 3, cu 15 puncte, în timp ce Real Madrid este pe locul 2, cu 17 puncte. În cazul unei victorii, madrilenii s-ar apropia la un singur punct de liderul Barcelona. Catalanii au făcut primul pas greşit în acest sezon sâmbătă seară, când au pierdut meciul cu Osasuna din deplasare cu 4-2.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:30

VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB

22:20

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:00

VIDEOFC Porto – Arouca 4-0 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal. Braga – Rio Ave începe la 22:30

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

21:30

LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos 1-0. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și