Închide meniul

„De ce?” Ce l-a nemulțumit pe Răzvan Lucescu înaintea meciului cu FCSB. Reacție fermă după PAOK – Aris 0-1

Dan Roșu Publicat: 30 septembrie 2024, 8:35

Reclamă
„De ce? Ce l-a nemulțumit pe Răzvan Lucescu înaintea meciului cu FCSB. Reacție fermă după PAOK – Aris 0-1

Ce l-a nemulțumit pe Răzvan Lucescu înaintea meciului cu FCSB

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Getty Images

Răzvan Lucescu a vorbit înaintea meciului cu FCSB despre problemele pe care le are PAOK. Campioana a pierdut fotoliul de lider din Grecia, după ce a fost învinsă de rivala Aris, cu 0-1, pe teren propriu, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost primul eşec al campionatului pentru echipa din Salonic, unul care a venit chiar înainte de partida cu FCSB din Europa League. PAOK a lovit de două ori bara şi a ratat şi alte ocazii uriaşe. Singurul gol a venit în minutul 63 şi a fost marcat de Molo, dintr-un unghi aproape imposibil.

Ce l-a nemulțumit pe Răzvan Lucescu înaintea meciului cu FCSB

„Greşelile decid meciuri. Am făcut greşeli în faţa porţii noastre şi la una dintre ele am luat gol. Am jucat bine. Ar fi trebuit să marcăm, dar nu am făcut-o. Am avut mari ocazii. În fotbal, dacă nu marchezi, nu poţi câştiga. Şi cu poarta goală, nu am reuşit să înscriem. Nu pot vorbi despre oboseală.

Nu am nimic să le zic jucătorilor, au dat totul. Nu-mi aduc aminte un meci cu Aris în aceşti trei ani în care să avem atâtea ocazii. Mai ales că jucăm în faţa unei echipe care se apără aşa în faţa cluburilor de top 4. Mă aşteptam la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs.

Vântul a avut acelaşi rol pentru ambele echipe. Nu cred că ne-a afectat prea mult. Trebuie să înscriem cu poarta goală. De ce nu am făcut-o? Din mai multe motive. Din cauza presiunii. Este un rezultat dezamăgitor pentru mine. Pe de altă parte, văd şi lucrurile bune şi echipa va continua să progreseze.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să fim mai concentraţi pe rezultat. Fotbalul te pedepseşte imediat dacă crezi că nu te poţi afla în pericol. Absenţa lui Brandon? Ne de dor de mişcările lui şi de ocaziile pe care le produce. Se va întoarce”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

După eşecul din campionat, PAOK a ajuns pe locul 3, după primele şase etape disputate, la egalitate de puncte (13) cu echipa de pe locul 2, Olympiacos, care are însă un golaveraj mai bun. Pe prima poziţie a urcat AEK, care a acumulat 14 puncte, după victoria cu Panathinaikos (2-0).

Pentru PAOK, urmează meciul din Europa League cu FCSB. În prima partidă a grupei, campioana Greciei a fost învinsă de Galatasaray, cu 1-3. De partea cealaltă, echipa lui Charalambous s-a impus cu 4-1, în faţa lui RFS, pe Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:53

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

12:39

VIDEOBernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

12:23

NEWS ALERTAntoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei: „Închei acest capitol din viaţa mea!”

12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

11:52

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător înainte de PAOK – FCSB: „Trebuie putere, război!”. Ce l-a nemulţumit

11:19

„Nu mai tolerez!” Neluţu Varga, şedinţă de urgenţă la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!” 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și