Închide meniul

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

Dan Roșu Publicat: 29 septembrie 2024, 10:06

Reclamă
PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

PAOK - Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY)

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

PAOK – Aris LIVE VIDEO. Meciul din etapa a şasea a Superligii Greciei dintre PAOK şi Aris se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta va fi a 155-a întâlnire oficială dintre cele două cluburi rivale, din 1959 până în prezent. Echipa lui Răzvan Lucescu stă mai bine la întâlnirile directe: a câştigat 58 de partide. Aris s-a impus în 43 de rânduri, iar 53 de meciuri s-au terminat la egalitate.

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY)

Pe terenul lui PAOK, gazdele au înregistrat 34 de victorii şi 19 remize. Alte 12 partide au fost câştigate de Aris. De amintit e şi faptul că în sezonul trecut, PAOK s-a impus pe terenul lui Aris, cu 2-1, meci care i-a adus al patrulea titlu de campioană a Greciei şi al doilea din palmaresul lui Răzvan Lucescu.

După primele cinci etape disputate în Superliga Greciei, PAOK este liderul campionatului, cu 13 puncte, fiind urmată de AEK (11) şi Olympiacos (10). Aris este pe locul 6, cu 8 puncte acumulate.

PAOK vine după un meci dificil pe care l-a disputat în Europa League: echipa fostului selecţioner al României a fost învinsă la Istanbul, cu 1-3, de Galatasaray.

Reclamă
Reclamă

„Vreau ca echipa mea să arate caracterul pe care l-a mai arătat. Vreau să avem încredere şi să jucăm cu intensitate. Să ţinem minte ce înseamnă acest meci şi să lăsăm în spate meciul de la Istanbul”, a fost mesajul lui Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și