Închide meniul
Foto

Milionarul care s-a despărţit de Cristina Ich şi-a refăcut viaţa cu un model de 21 de ani. Cât de frumoasă este noua iubită

Publicat: 30 septembrie 2024, 12:57

Reclamă
Milionarul care s-a despărţit de Cristina Ich şi-a refăcut viaţa cu un model de 21 de ani. Cât de frumoasă este noua iubită

Milionarul care s-a despărţit de Cristina Ich şi-a refăcut viaţa cu un model de 21 de ani

Alex Piţurcă nu mai esta într-o relaţie cu Cristina Ich / Colaj Instagram

Milionarul care s-a despărţit de Cristina Ich şi-a refăcut viaţa cu un model de 21 de ani. Vestea vine la scurt timp după ce s-a oficializat despărţirea dintre Alexandru Piţurcă şi cea alături de care are un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Victor Piţurcă nu mai formează un cuplu cu Cristina Ich din această vară. Confirmarea a venit chiar de influencerul care are aproape un milion de urmăritori pe reţelele sociale.

Milionarul care s-a despărţit de Cristina Ich şi-a refăcut viaţa cu un model de 21 de ani

Eu și Alex nu mai formăm un cuplu, dar suntem cea mai bună echipă, cei mai buni prieteni. Alex a fost tot timpul un bărbat râvnit de femei, fără să conteze sau să fie necesar să le categorisim în cunoscute sau anonime. Și, lăsând modestia deoparte (lucru pe care nu l-aș face, de exemplu, într-o apariție TV), nici în cazul meu nu a fost prea diferit„, a declarat Cristina Ich.

Potrivit ego.ro, Alex Piţurcă a înlocuit-o pe Cristina Ich cu modelul Denisa Lin. Cei doi au fost surprinşi în mai multe ipostaze apropiate. Chiar el a postat pe reţelele sociale o imagine în care o ţine în brase pe Denisa.

Cu 19 ani mai tânără decât fiul lui Victor Piţurcă, Denisa Lin este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cei doi încă nu au confirmat faptul că trăiesc o poveste de iubire.

Reclamă
Reclamă

Alex Piţurcă s-a retras din fotbal şi se ocupă de afacerile familiei. Are o avere uriaşă şi a devenit unul dintre milionarii României.

Sport, afaceri, nepoții… Am ce face… Fotbal cât cuprinde! Nu fac eu afaceri, am copiii, dar sunt activ și eu: facem aia, facem aia. Nu am fost eu un afacerist, că nu mă pricep. L-am ajutat pe Alex cu bani.

Am afaceri imobiliare în general, da, am făcut un bloc și mai facem unul…„, a spus Victor Piţurcă în podcastul EUROCAST 2024.

Reclamă

Fiul lui Victor Piţurcă a răbufnit din cauza fostei iubite

Alexandru Piţurcă a răbufnit pe reţelele de socializare după ce Cristina Ich, fosta sa iubită cu care are un copil, a fost acuzată că îşi neglijează băiatul. Fiul lui Victor Piţurcă a spus că nu este nimic adevărat.

Salutare tuturor! Știți că nu am vorbit niciodată despre viața mea personală, astăzi va fi prima oară și poate ultima oară când o voi face și voi dezimți un articol. Este vorba despre faptul că Noah ar fi crescut de mama mea și că Cristina își neglijează copilul.

Deci, nimic mai neadevărat, orice se poate spune despre Cristina, dar despre faptul că își neglijează copilul este o prea mare nedreptate. Am ținut să dezmint acest lucru și să iau atitudine dat fiind faptul că este Noah la mijloc. Am fost scurt și la obiect‘, a spus Alex Pițurcă pe rețelele de socializare.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

16:57

Simona Halep a ajuns în Hong Kong! Mesajul transmis de fostul lider WTA înaintea revenirii în circuit

16:54

Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”

16:41

Parma – Cagliari LIVE SCORE (21:45). Dennis Man și Valentin Mihăilă, față în față cu Răzvan Marin. Echipele probabile

16:34

Marius Şumudică, reacţie vehementă despre Rareş Pop, impresarul care a făcut scandal: „Nu ar trebui să facă parte din fenomen”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 4 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și